fredag 13. mai 2016

Åndedrettsvern

Denne siden gjengir innholdet i brosjyren Åndedrettsvern, sist utgitt november 2007. BufretLignendeBrosjyre fra Arbeidstilsynet om ulike typer åndedrettsvern og bruken av det. M har et stort utvalg av åndedrettsvern som dekker dine behov. Støvmasker, gass-/dampmasker og trykkluftdrevet åndedrettsvern.


M 9000-seriens spesialmasker mot partikler og visse . Teks: Lars Aarønæs (2003) I noen situasjoner er det påkrevd med åndedrettsvern. I andre sammenhenger kan det lønne seg å passe bedre på .

Gjest Du må være pålogget for å bestille varer. Handlekurven er deaktivert inntil du er pålogget. Tilbake til Klær, sko, hansker og verneutstyr .

Vårt utvalg av åndedrettsvern produkter inkluderer hel- og halv-maske , filter, engangs masker og flukt masker. RSG også spesialisert seg på motordrevet . Når du skal velge åndedrettsvern er det viktig at du har god nok beskyttelse. For å velge åndedrettsvern må man foreta en enkel risikovurdering. M filtrerende halvmaske er tettsluttende åndedrettsvern beregnet for engangsbruk. Det er etablert en ny Norsk olje og gass retningslinje 1- Anbefalte retningslinjer for tetthetstesting av åndedrettsvern pr 19.


Dersom luften inneholder nok oksygen, kan filtrerende åndedrettsvern benyttes. Alle typer åndedrettsvern er godkjent etter en standard. Vi har mange forskjellige typer åndedrettsvern, bl.


Det betyr allikevel at vi kan bli utsatt for dårlig luft. Derfor er bruk av åndedrettsvern et viktig vernetiltak for å bedre sikkerheten for egen helse. Dette kurset omhandler beskyttelse mot støv i arbeidsatmosfæren – hvordan bruke rett åndedrettsvern? E-lærings kurset er ment å gi en så enkel som mulig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.