torsdag 12. mai 2016

Aeg vaskemaskin feilkode

Aeg vaskemaskin feilkode

Det dukket opp en feilkode på vaskemaskinen min. Feilkodene har ulike betydninger avhengig av hvilket problem du opplever. Tilbakestille guide: C9-FEIL. Start ved å lukke døren og sette syklusvelgeren til null. Trykk på de to knappene øverst (bløtlegging og forvask).


Aeg vaskemaskin feilkode

Hva gjør egentlig sirkulasjonspumpen i en vaskemaskin ? Denne har vel ikke direkte med utpumping å gjøre ? Kan det være kun denne . Det betyr at både vaskemaskiner og oppvaskmaskiner bruker . Den er stoppet og er full i vann. Får ikke opp døren, har trykt på mye, men ingenting setter den i gang igjen. Noen med samme erfaring? Hjelp, electrolux vaskemaskin med feilkode E som. Det kan ha sin naturlige forklaring i at det egentlig er samme produsent.


Godt den sier i fra, altså. Jeg har også opplevd at vaskemaskina ikke . Hva betyr dette og hva kreves for å få dette i orden. Vi har akkurat byttet børster på den, og nå går den jo, men den sentrifugerer fortsatt ikke. Og jeg får opp feilmelding E 50. Rådfør dig altid med din brugervejledning for afhjælpning.


Aeg vaskemaskin feilkode

AEG kundeservice sier . Vaskemaskiner kan vise mange forskellige fejlkoder . Viser din vaskemaskine E- Så har vi løsningen her. Det var bra når det fungerte, men uker siden tørketrommelen del sluttet å fungere. Følgende uke utnevnt reparatør kom og fant feilkode EEC Det har tatt over . Fejlkoder til Aeg vaskemaskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.