torsdag 21. april 2016

Sofabord svart

Sofabord finnes å kjøpe online på Room21. Tray Table bord 60x6 svart. Ta en titt blant spisebor sofabord , avlastningsbord og skrivebord for å finne . Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg sofabord og sidebord.


WoodStory Urban sofabord.

Bernie sofabord , innskuddsbord stk. Vi har stort utvalg av sofabord til stuen i ulik design og størrelse. Hvis du leter etter et flott svart sofabord har vi det du leter etter!


Kom inn og se vårt store utvalg. Her er du garantert god service og rask levering. Her finner du salongbord i alverdens flotte designs og farger. Et sofabord er en god ting å ha.


Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil.

Se vårt utvalg av sofabord i spennende design. Beina er i eik, mens bordplaten er i mdf, og Daisy fåes i både svart og hvit. Wire sofabord fra Bloomingville blir et vakkert blikkfang i stua. NYBODA settbord med vendbare bordplater, sett med stk.


Hos Furniturebox finner du garantert et sofabord for deg. Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Stort utvalg av flotte sofabord til attraktive priser.


Se det store utvalget og finn det sofabordet som passer til stuen din. Elegant sofabord i enkelt og tidløst design. Kjøp sofabordet online - alltid rask . Mikael sofabord med skuffer har et klassisk design og en moderne utførelse, med praktis.


Rundt salongbord i kryssfinér med sort betongcoating. Beina i sortmalt mangotre skaper en helhetlig og ren look. Septembre sofabord fra Menu, designet av Theresa Arns.


Et ovalt sofabord i svart , med bordplate i svart askfinér og konstruksjon i massiv ask. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement.

Bordet har en stabil trompetfot i svart , krom eller alulakkert utførelse. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem.


Se Skeidar sitt store utvalg av sofabord til stuen i ulike priser og stilarter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.