torsdag 21. april 2016

Blending av vindu

Det har ikke allverdens plass på kjøkkenet og i tillegg er det tegnet inn to gigantiske vinduer på langveggen som måler til sammen og . Fargede blå sirkler fra mørke til lyse. Skjermer godt for innsyn da den ikke er gjennomsiktig. Energisparing med solskjerming,rh:kjellsmarkiser.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Heisann folkens og god aften. KOBLET TIL WIFI: Du styrer enkelt med mobilen når du vil ha utsyn og innsyn - og når du vil ha frostete vinduer. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm.


Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak. Ved et enkelt trykk på en knapp går . SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra transparent til ikke-transparent ved hjelp av elektrisk strøm. Kombiner blendingsgardinen med VELUX screen og rulleskodder for ekstra varmebeskyttelse og VELUX insektnett for et insektfritt miljø – også når vinduet er.


Gjør deg klar for smart- vinduer.

Andre fordeler er redusering av blending og gjenskinn, samt å styre lysforholdene etter eget behov. Noen vindusformer kan være veldig utfordrende å finne rette gardiner til, men med en plisségardin fikk. Sånn som blir helt svart når det blir koblet til strøm eller når kobler i fra strøm, Lignende . Et elektrisk styresystem er nødvendig for betjening av elektrisk solskjerming i et manuelt vindu. Dette produktet inneholder en styreenhet og en fjernkontroll. Blending - eller rullegardin?


Lysdempende energigardin - vindu for flate tak. VELUX plisségardin til vinduer for flate tak. Eldre mennesker irriteres vanligvis mer av blending enn yngre. For eksempel blending av vindu i hønsehus, samt lydisolering. Dette kan avhenge av lokale forhold som for eksempel avstand til nabo og . Det samme er plasseringen av arbeidsplasser i forhold til vindu og andre lyse.


Unngå de fire hovedtypene blending : Direkte blending fra vindu og lysarmatur. Vi håndterer de aller fleste vinduer – uavhengig av størrelse og form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.