tirsdag 19. april 2016

Sluk på vaskerom

JAAAAAAAAAAA ;) Teknisk forskrift til plan- og bygningsloven sier at bad og vaskerom (dvs. begge deler) skal ha sluk. Og at gulvet skal ha fall mot sluk på de . Tradisjonelle sluk har vært på markedet lenge, men nå finnes også et bredt utvalg designsluk på markedet, som gir store muligheter på badet og vaskerommet. Lurer på om jeg det er noen forskrifter som påbyr sluk på vaskerom? Overtok huset vi kjøpte på fredag og oppdaget i dag at det ikke er sluk på vaskerommet! I dag har det ikke sluk, kun avløp til vask og vaskemaskin.


Sluk på vaskerom

Med våtrom menes ba dusjrom og vaskerom (ikke kjøkken og WC). Her står det at: Bad og vaskerom skal ha sluk. Dermed oppstår ofte spørsmålet om sluk eller ikke i det nye rommet. Det skal være sluk i alle bad og vaskerom.


Sjekk rørleggernes råd om hva som er viktig når du skal installere sluk! I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom. Det stilles også krav om at det er godt fall mot disse, slik at vannet raskt ledes . Gjør boden om til et vaskerom og få vaskemaskinen ut fra badet. Driver og ser på nytt sted å bo, og var i dag på visning i et rekkehus med vaskerom i kjelleren.


Sluk på vaskerom

Vi har vannlås til kjøkken, ba servanter og utslagsvask. Vannlås til bidé og toalett, vannlås til vaskemaskin og sluk. Følgende skal minst være oppfylt: a) Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som må antas å bli utsatt for vann i . Baderom, toalettrom og vaskerom i boliger. På vaskerommet står vaskemaskinen samt at det er en større utslagsvask og sluk i gulvet.


Fra tid til annen kommer det vond lukt der, lukten . Et våtrom er et rom med vanntilførsel og sluk i gulvet. Tror forsikringsselskapene setter krav til både sluk og jordet strøm der. Sluket i golvet på vaskerommet har gått tett. Det er ikke helt tett og renner ganske greit ne men det klarer ikke ta unna vannet fra . Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som må antas å bli utsatt for vann . Saken gjelder: Reklamasjon på manglende fall til sluk på gulv i ba og på feil. Sluk i gulv må være festet til gulvet på . Om du ikke er flink til å rense sluket på badet med jevne mellomrom, kommer det til å gå tett, forklarer Are Skaar Nielsen hos Norske . Vaskerom, baderom og vannklosseter skal ha vanntett gulv eller vanntett belegg,.


Sluk på vaskerom

Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig. Er det noe mulighet for å sette inn vaskerom her, uten å gjøre massive. Det er et krav til sluk på vaskerom, men du kan komme utenom dette . Pass på at sluk ikke blir dekket til av håndduker, skite klær og lignende. Et vaskerom kan være alt fra en kombinasjonsløsning på bad eller kjøkken til et stort og praktisk rom, som.


Sluk på bad og vaskerom bør renses jevnlig. Behovet avhenger av hvor ofte dusjen er i bruk og hvor mye hår som kommer i sluket, men for de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.