torsdag 7. april 2016

Sense fargekart

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder.

Velger du SENS får du ikke bare vakre farger, men du tar også et bevisst valg om å velge det beste for din egen helse. Senses 20er en pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. I mitt forrige blogginnlegg så vi på de blå tonene. Når vi ser innslag av grønt i blåfargene, får vi et ekstra . Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male . Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. En stor hall tåler godt litt farge, det gir et eksklusivt og interessant preg. Min favoritt her er fargen LADY Balance 20Senses #ladysenses; en pudderaktig, . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger.

I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Sammen med 28Warm Blush er den en drøm… Jotun-Lady-2024-SENSES. Claro er varm og fin i tonen, og kan oppleves mer som svakt gul enn beige.


Farger: SENS 33Lille prinsesse og 31Tryllestøv (stol). Farger: SENS 52Sjøgløtt (vegg), 101Hvit Lin og 52Sval Sjø (kleshengere) . I årets fargekart fra SENS har de satt fokus på glede og nytelse i hverdagen. Fargene for innendørs maling er utviklet og satt sammen med . Dette er utgangspunktet for Sens Fargekart som presenterer en utsøkt palett. Sens Fargekart er bygget opp rundt naturlige fargetoner som lett lar seg . FRA LADY FARGEKART: Pretty in pink Lady Sense 16Letthet Lady Sense 31Tryllestøv Lady Sense 31Roseblad Fiduz vindispenser 89- . Malingsserien SeNSer verdens mest helsevennlige maling og er den eneste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.