tirsdag 5. april 2016

Radon nesodden

Radon utgjør en helserisiko. Derfor er det viktig at kommunen tar hensyn til radon i arealplanleggingen. Strålevernet har utarbeidet en stråleverninfo som gir en . For første gang finnes det landsdekkende kart som sier noe om faren for radon i norske hus. Her har NRK gjort det mulig for alle å sjekke sitt .

Du kan velge mellom flere standardkart i Kart-fanen eller sette sammen egne kart basert på temalag i Lag kart-fanen. Sporfilm radonmåling for boliger og arbeidsplasser. Nye kart bidrar til å identifisere radonutsatte områder i Oslo-regionen.


Mellom 2og 3nordmenn pådrar seg lungekreft hvert år som følge av langvarig . Det er helsefarlig dersom gassen opphopes i vårt innemiljø ettersom radon kan forårsake . Norge er på grunn av byggemåte, geologiske og klimatiske forhold utsatt for radongass. Nye kart viser hvor på Østlandet det er mest sannsynlig å finne forekomst av radon.

Et radonkart viser i hvilke områder det er størst sannsynlighet for at for mye radongass kan sive inn i boligene. Alle bør sjekke om deres bolig har radongass , ettersom dette er en farlig og ikke minst helseskadelig gass om den når visse nivå i boligen. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Halvparten av første etasje er en godt . Målingene vi har foretatt viser at det knapt er radon igjen på skolen. Sjekker radon i barnehagene. Det sjette trinnet i denne prosessen er danningen av radon , som er en edelgass. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Luft, støy, radon , skred og naturressurser.


Kommunen med lavest utslipp fra veitrafikk per innbygger er Nesodden kommune, mens lavest . Leier du ut, eller har planer om å leie ut bolig? Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vink bare foran detektoren for å få en . Entreprenør Nesodden : Få oversikt over de beste entreprenørene på Nesodden ,. Andre steder: Kristiansand , Østfol Nesodden.

VEDLEGG TIL REGULERINGSPLAN FOR LÅVETOMTA, NESODDEN KOMMUNE,. Moderat radon -aktsomhet til høy radon -aktsomhet. På årets treff samlet arrangøren et femtitalls deltakere fra kommuner, bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som er involvert i radon som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.