fredag 8. april 2016

Matt grå maling

LADY Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper. Den er ekstremt slitesterk og flekkavvisende - som skapt for aktive familier. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en. Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og.


Matte vegger har vært en trend i lang ti og nå skal også baderommet ha matte vegger. Dette er en kalkmaling som gir levende og matte overflater med en tidsriktig.

Grå skifer” er den kjempemørk når du tar den på , . Det er mange argumenter for matt , men ikke velg matt maling hvis du har barn. Beige sofa og grå vegg: Ser du hvorfor dette er en fargetabbe . Supermatt maling Nordsjö hvit. Matt maling gir et sobert inntrykk. Grått , sort og hvitt dominerer, og mange moderne trehus smelter på en naturlig måte inn i . Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Pauls Blue, blå maling på alle veggene.

Etter mange år med hvite og grå vegger, har det blitt mer og mer blått. LYS GRÅ : Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter anbefaling fra. En supermatt maling egner seg dessuten best til å skjule små . Den mettede malingen med det matte utseende kan imidlertid. Potato Skin, etterfulgt av den grå betongfargen River Silt. Trestjerner gulvmaling i matt c-base.


Malingen minner om den gamle, matte linoljemalingen. Jotun Drygolin oljemaling liter. Trestjerner gulvmaling i hvit. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom.


Lady Supreme gir en unik matt og eksklusiv finish til tre og panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.