fredag 8. april 2016

Badekar design

En frittstående badekar kommer i mange forskjellige varianter og størrelser, i denne kategorien vil du se noen av frittstående badekar vi har i vårt sortiment. Badekar i moderne minimalistisk design for montering…. Frittstående badekar i stilrent design med kurvet fo… kr 9900.

Gustavsbergs badekar uten frontstativ har en rendyrket, moderne design og kan kompletteres med hel- og halvfrontstativer i ulike farger og størrelser. Praktisk og bekvemt badekar med klassisk design. Frittstående badekar med løveføtter eller moderne design.


Se vårt store utvalg av frittstående badekar.

Romslig og moderne badekar med utsøkt kvalitet og finish. Plasseringsvennlig Norsk-designet badekar Romslig og lekkert kar. Leveres standard med designoverløp, justerbare ben og avløpsrør.


Nye modeller frittstående badekar i topp kvalitet med doble vegger i sanitærakryl med innebygd galvanisert stålramme og høydejusterbare føtter.

Tahiti er et helstøpt rektangulært Design-badekar. Dette badekaret har avløpet i senter for bedre sitte/ligge-komfort. Frittstående mot vegg badekar som løser plassproblemer. Bahia badekar fra Mastella Design thumbnail Bahia badekar fra Mastella Design; Bahia badekar fra . Har du et romslig bad og er opptatt av å vurdere design og trender kan et frittstående badekar være et godt valg, men test det gjerne i butikk for å sikre at det er . Liker du å bade, vil du elske våre badekar.


Et dusjbadekar i tidløs design for deg som både ønsker. Et badekar i stilren design og med god plass. I dag finnes det badekar i utallige varianter, størrelser og design som er . Et helt rektangulært badekar som kan stå fritt i rommet, mot en vegg eller i et hjørne.


Kommer snart med et nytt sortiment med eksklusive, frittstående designkar produsert i kunstmarmor. Med sin nye Cape Cod serie for baderom, har den franske designeren gjenoppfunnet badet som et sted for avslapning og revitalisering med . Spesialdesign av badekar, servanter og hele badeløsninger. Dette er bare noen eksempler på kundetilpassede design, og her er alt mulig.


Stort udvalg af små og store luksus badekar i sten, Corian og SolidTec komposit hos Bad Stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.