onsdag 20. april 2016

Male skapdører kjøkken

Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken , som er. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Når skapdører med profilering skal males , lønner det seg å begynne . På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet og.


Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte.

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? NO Vi tilbyr spraylakkering av skapdører , skuffer, vitrineskap, dører etc. Som må males selv , for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet). Husk at kjøkkenet er et sted med mye fett.


Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. MALE KJØKKENINNREDNING : Kjøkkenfronter kan enkelt fornyes med. Dermed kan du sette Norema- dører på ditt Sigdal- kjøkken.

Da går det helt fint an å male eller sende til sprøytelakkering. Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ? Er dette en jobb du fint kan klare selv, eller er det et prosjekt som er dømt til å . Renover ditt kjøkken ved blant annet å male kjøkkendørene dine i ønsket farge. Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke. Mal helst forsidene av dører og skuffer når de henger oppe, for å . Da er det å male kjøkkenskapene en morsom og rimelig måte å endre kjøkkenet på. Det er svært viktig at.


Sikre skapdørene på hengsel. I stedet for å rive ut kjøkkenet , kan du male skap og dører og få et nytt kjøkken med et minimum av arbeid og til en begrenset penge. Deretter kan du gå over skapdørene med heftgrunn. Trinn 3: La heftgrunnen tørke før du maler to strøk . VIDEO: På de fleste kjøpte skapdører er det boret ut til hengsler. Kan vi male kjøkkenfrontene selv, eller må vi sette det bort til fagfolk?


Her er kjøkkeninnredningen malt med kalkmaling i fargen Blue Stone.

Vask skapdørene godt slik at du får bort smuss og fedt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.