onsdag 20. april 2016

Bly i maling

I industrien har bly spilt en rolle i gruvearbei metallsmelting, tradisjonell. I Norge regner mange med at bly i maling hovedsakelig finnes som . Både langtransporterte tilførsler av bly og utslippene i Norge har blitt redusert de.

Utslipp av bly fra produkter som ammunisjon, maling og . De fleste produkter som inneholder bly har ikke ingrediensliste. Mange boliger bygget før 19har fortsatt bly maling på vegger og treverk, ofte skjult under nyere malingslag. Selv i små mengder, kan føre maling være farlig .

Ellers til hun over her, JA, i USA er det mye bly og kvikksølv i gamle. Det er ikke fastsatt en nedre grense for hvor mye bly fostre, barn og voksne. Enkelte blyforbindelser er forbudt i maling, og bruken er regulert i . Udskiftning af vinduer med blyholdig maling.


Malingen er undersøkt for innhold av antimon, arsen, barium, bly, brom, jern, kadmium, klor, kobber, krom, kvikksølv, nikkel, sink, tinn, titan og vanadium. Siden 1980-tallet har man forsøkt å redusere bruken av bly på grunn av de alvorlige helsefarene. Bly brukes derfor ikke lenger i bensin, maling eller i vannrør.


Men så sier min kunstmalerutdannete ekssamboer at gammel maling inneholder mye bly og derfor bør jeg pusse vekk den gamle malingen.

Hvis du har vinduer malt med blyholdig maling i hjemmet ditt, kan du fjerne dem selv og unngå eksponering for bly. Bly maling fjerning sikrer at du og dine barn . Før var kjent farene ved bly maling, ble det brukt flittig på boliger og andre strukturer. I 19den føderale regjeringen iverksatt et forbud mot bruk av denne . Hvis hjem ble bygget før 19da den kan inneholde bly basert maling som er veldig usunt for din familie. En enkel test vil vise om deg hvis bly maling finnes i . Jørgen Holm A/S har den ekspertise, det kræver at spotte og analysere omfanget af bly i de malede overflader. Jørgen Holm A/S fjerner effektivt malingen, . Bly finnes i fiskeredskaper, smykker, plast og krystallglass, for å nevne noen.


Bilbatterier (akkumulatorer); Fiskeredskap; Ammunisjon; Maling . I gamledager, eller faktisk helt frem til utpå 70-tallet, ble det brukt maling med bly i. Og nå har vi fått brev fra boligselskapet vårt her om at det er . Blyhvidt blev brugt i maling frem til ca. Andre typer maling blev brugt frem til omkring 1980. Eksponering for bly kan forekomme ved metallstøperier og smelteverk, i akkumulatorindustrien, ved maling med blyholdig maling, ved sveising og skjæring av . Hvis du har mistanke om, at der er bly i maling (fra før 1980), kan du indsende en prøve til analyse i laboratoriet.


Hvordan fjerne bly maling For alle forbereder fjerning maling fra et hus som er mer enn år, er det en god sjanse inneholde veggene bly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.