tirsdag 19. april 2016

Drivhus lamper

Nordens største leverandør av hagestuer og drivhus; Showroom - nær. Vekstarmatur for drivhus og litt større dyrkingsområder. Benyttes til punktbelysning av et plantebord i vinterhalvåret eller til fremdriving av plantebrett på våren. Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser!


Et større parti 6W Gavita høytrykkslamper med lyspærer selges grunnet ombygging fra veksthus til lager. Det vi som gartnere må være på jakt etter er lamper som gir flest mulig mikromol pr Watt. Det er Watt vi betaler for og det er mikromol som gir .

Smart mini-drivhus holder liv i de vanskelige krydderurtene. En fjernkontroll, ikke ulik de vi kjenner fra Philips' lamper med farget . Sirius X 4lys (strøm 4W), er utformet slik at bare en lampe er tilstrekkelig for den gjennomsnittlige størrelsen på et amatør drivhus (opp til kvm). Botanisk hage ønsker å spare energi og å drive veksthusene mest mulig miljøvennlig. I dag er det HPS-lamper (høytrykksnatriumlamper) som . LED Vekstlys for ditt drivhus eller innendørs kjøkkenhage. Men natriumlys koster- ikke mindst på elregningen.


Derfor eksperimenteres der på livet løs med de meget mindre energikrævende LED lamper. Innhold Utvalg av belysningselementer for drivhus Fordeler med LED-lamper i veksthus Hvordan lage belysningen i et drivhus med hendene?

Jeg har tenkt å bruke lysrørarmaturer á 4xwatt i mitt drivhus, tror. Natriumlampene er mye sterkere enn lysstoffrør og hver lampe gir godt . Jeg skal kjøpe lys til drivhuset mitt (15kvm) og aner ikke hva jeg bør kjøpe. Kjøpte en Led-plante lampe for uker siden.


Drivhussokkel for Juliana Junior 77x98x57m. Hva er spesielt med dette: Bajuk står ikke inne i gigantiske drivhus satt i en landlig. LED plantelys på watt med beslag til ophæng som er godkendt til drivhus og. Som vores andre lamper har også dette plantelys rødt, blåt og grønt lys for at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.