mandag 25. april 2016

Carrara marmor

Carraramarmor er en av verdens mest kjente typer av bergarten marmor. Mineralene i carraramarmor er blant de mest kjente stedegne mineraler fra Italia. Fliser og skreddersøm til små og store prosjekter, utvunnet, skåret og behandlet i Carrara.

En av de mest klassiske og mest brukte italienske hvite marmorer av alle tider. Carrara marmor er en jevnt lys stein med mørkegrå struktur. Nord i Toscana ligger et av verdens mest kjente marmorsteinbrud Carrara.


Det er herfra vi henter marmor til våre vakre grå og hvite fliser.

Italiensk Carraramarmor er et klassisk valg av benkeplate. Vår Carraramarmor er av CD-kvalitet med en matt overflate. Rundt Carrara produseres kun marmor, men i tillegg importeres alle typer stein fra hele verden, Norge inklusive.


Designfolien fra D-C-fix er av topp kvalitet, enkel å montere og tilbys i en rekke design, bl. Bianco Carrara 305x305x10mm CD kvalitet är en fin Italienska marmor. Fungerar utmärkt att lägga i hallar eller i badrummet på väggar och golv.

Carrara Marble Tour is pleased to offer you a terrific off road 4×trip in the stunning scenery of the Carrara marble basins, where some scenes of the James . Carrara Bianco 3xMarmor er en antik hvit marmor med grå sjateringer. Ser kjempebra ut over en kjøkkenbenk eller i . Benkeplater i marmor tilfører hjemmet ditt eleganse og smak. Marmor har vært et populært byggemateriale helt siden antikken! Marmorskiva i snygg vitgrå färg som bara blir vackrare med tiden. Användningsområden: Bänkskivor i köket, badrum, väggbeklädna inredning.


Vi anbefaler impregnering for å forhindre at smuss og fett trekker inn plate. Vi har italiensk carraramarmor från Bianco Carrara och även svensk kolmårdsmarmor. Men det er ikke snø - det er Carraras hvite marmor. Marmorbruddene ved Carrara har vært i drift siden romertiden og er . Marble Caves of Carrara, Carrara Bilde: Marmor utvinning i fjellene ved Carrara - Se TripAdvisor-medlemmers 5objektive bilder og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.