mandag 25. april 2016

Bygging av støttemur

Generelt kan vi si det er to slags murer, rene hagemurer som kan brukes til oppbygging av be kantstøtte og skjerming mot innsyn, . ASAK Miljøstein viser deg hvordan du setter opp en støttemur. Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker.

Skal du støpe selv må du snekre forskaling, kjøpe mange . Mur av betong trenger alltid en støpt såle. Ved bygging av natursteinmur på telefarlig grunn bør du også støpe såle. En mur kan både være dekorativ og praktisk - og former, farger, strukturer og.

Et trappeelement som gjør det enkelt å bygge trapp! Hei, Jeg trenger å bygge en mur på maks 2. Det er en mur som naboen egentlig må ta seg av, men siden de ikke . Kan bygge uten å søke (altså ikke søknadspliktig). Husk på at mur og pussesand skal ha maks kornstørrelse på 3-mm. Anvisninger for bygging av mur og grunnarbeid er utarbeidet av produsent, og kun .

Maks høyde for Aaltvedts støttemurer er meter med bruk av jordarmeringsnett. Se i tabellen for beregning av av jordarmering her. En stor støttemur krever det kunnskap å bygge og egner seg best for fagfolk. Mindre støttemurer derimot kan hvem som helst mestre å lage. Støttemur er en konstruksjon i forbindelse med sikring eller opparbeidelse av.


Norges ledende nettbutikk for salg av støttemur og andre stein produkter til utemiljø. Mange lurer på hvor høyt man kan bygge med granitt mur. Bor du i Landbruks- natur- og friluftsområder (LNF) eller innenfor området spesialområde bevaring, kan du ikke bygge uten å søke først. Dersom forstøtningsmuren skal bygges over ledninger, må det innhentes tillatelse fra eier av anlegget. Er det også noen som kan tipse meg om noen dyktige håndverkere som kan hjelpe meg med det praktiske (bygge støttemur).


Støttemur kan være både dekorativt og praktisk for avslutning av hus og hage. Vi trenger også å bygge om igjen en støttemur som er falt sammen. Du må søke ved hjelp av fagfolk dersoStøttemuren er over m høy. SØK MED HJELP AV FAGFOLK Du kan søke på egenhånd .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.