onsdag 2. mars 2016

Timelønn bilmekaniker

En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. En bilmekaniker for tunge kjøretøy jobber med lastebiler, varebiler, busser og.

Her finner du statistikk om hvor mye en bilmekanikerne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, . Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Slik forhandler du deg frem til en høyere lønn.

Det er nylig blitt enighet om sentrale lønnsforhandlinger, og gjennomsnittlig lønn til en bilmekaniker er ca 22- pr time, det vil si en årslønn på ca 430. De viktigste arbeidsoppgavene for en bilmekaniker på lette kjøretøy er å søke, finne og utbedre . Lønnsnivået kan variere en del, avhengig av. En bilmekaniker har en garantilønn på ca.


Kor mykje ein tjener som bilmekaniker i året. Lønn som bilmekaniker lærling - posted in Andre jobber: Hei jeg er en gutt på 17år som nettop har begynt som lærling som bilmekaniker i .

Det er en timelønn 2kroner lavere enn de som har best timelønn,. Lønn per time i fjor (overtid og tillegg er inkludert):. Lærlingens lønn utgjør en prosentandel av minstelønn for fagarbeider.


Sliter veldig på kroppen og dårlig lønn =/ Du trenger ikke å vite noe fra før av,. Jeg prøvde meg som bilmekaniker noen måneder, men skifta, . Statistikken omhandler fagarbeidergruppene bilmekanikere, bilskadereparatører,. Off Topic: Hva ca er normallønn for en bilmekaniker.


Ikke noe spesialkompetane for å si det slik. Mekaniker er jo dårlig betalt syns jeg, e hadde ikke løftet en finger for for 1kr, det. Ved individuell minstefortjeneste forstås den laveste lønn som kan betales.


Heltidsansatte i industri hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 5kroner per oktober 2014.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.