onsdag 2. mars 2016

Rustfri kuleventil

Kuleventil 1/i rustfritt stålHunn-hunn (1/gjenger i begge ender)ISI 3rustfritt stål med PTFE pakninger(teflon). Damstahls er lagerførende af både 2-delte og 3-delte kuleventiler med sveise- og gjengeender. Kom over en ebay selger som selger litt småplukk i rustfritt, gratis frakt er. Ikke alt man trenger, men det er ikke dumt å få en rustfri kuleventil til . Kuleventil fra bryggselv er ikke som de annonserer?


CIMKuleventil m/rustfri hendel 1/ muffe/muffe - vvskupp. BufretType: Kuleventil m/rustfritt håndtak Dimension: 1/- Temperaturområde max. CiIM3Kuleventil m/grep 1/- nippel/nippel.


CIMKuleventil m/rustfri hendel 1/- muffe/.

Rustfri kuleventil med innvendig sil til bryggekjeler. AVS kan tilby et omfattende sortiment av kuleventiler i stål. Ventiler i støpegods, kullstål , rustfritt og syrefaste materialer.


Vi lagerfører de fleste modeller som vist . Den er laga i rustfritt stål og har teflon-pakning, som tålar temperaturar opp til 180°C. Den er enkel å demontere, og dermed lett å reingjere. Kuleventil rustfri SS31/NPT med elektrisk aktuator, med indikator. Arbeidsbenk i rustfritt stål/; Tilbehør/Reservedeler/; Kuleventil . Kuleventil med utvendige og innvendige gjenger.


MUTTER MED NIPPEL I RUSTFRITT TIL FATKOBLING. Ved søk etter Kuleventil ga det følgende resultat. Intermec tilbyr alle typer flenser, både standard og spesialflenser. Kuleventil type T-2benyttes i all type industri, for avstenging av væsker og gasser. Flenset kuleventil 3-delt dreibar drift - PN 16/- pneumatisk fjærlukking - rustfritt stål.


Kjøp Intra kuleventil m/kuppelrist 1/fra Intra til kr 37i nettbutikken. Kuleventil med kuppelrist og t-rør Intra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.