torsdag 31. mars 2016

Rekkverk stål ute

Weland seksjonsrekkverk egner seg til ulike bruksområder, blant annet. Dette barnesikre rekkverket produseres med rundstål som rekkverksfyllinger. Vi har i mange år utviklet og produsert de fleste typer rekkverk og håndrekker i stål.

Vi utvikler og produserer løsninger etter våre kunders ønsker og behov. Våre Rustfrie Rekkverk med høy kvalitet passer bra som Balkongrekkverk eller. Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål.


På tide å oppgradere hus og hage, eller bygger du nytt?

Da bør du vurdere våre eksklusive glassrekkverk. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Stilrent glassrekkverk i beste kvalitet til din balkong eller altan. Glassrekkverk med glassklemmer i ultramarint rustfritt stål . Rekkeverkstypen gir maks lys- og utsiktsforhold. Referansebildene er fra leveranse til privatbolig i Tveterveien . Glassrekkverk med firkantede stolper for toppmontering.


Kontakt oss for et pristilbud basert på dine mål og ønsker.

Hvorfor se inn i et trist og beiset trerekkverk . Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Rekkverk Eksperten AS tilbyr rekkverksystemer og rekkverkskomponenter av høyest kvalitet i rustfritt AISI 3(innendørs) eller syrefast AISI 3(utendørs) stål, . Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass, stål og aluminium. Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (TEK10) til det private markedet. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder.


Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Forskjellige materialer er brukt for produksjon av utendørs rekkverk: galvanisert metall, rustfritt stål, glass, rist, osv. Icopal Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide. Glassrekkverket egner seg like godt innendørs som utendørs. Rekkverksstolpene i syrefast stål har fire ferdige påsatte glassfester pr.


Lande dør og vindu tilbyr flere ulike typer av rekkverk både ute og inne. Noen av delene finnes også i gullfarget rustfritt stål. Byggesystemet egner seg ypperlig til rekkverk og områdeavgrensing innendørs og utendørs. Rekkverk i stål, aluminium og rustfrie materialer både for utendørs og innendørs bruk.


SM-serien har stål som bærende konstruksjon og er desig-. Hjem Hage og utemiljø Til utemiljøet Levegger og gjerder Rekkverk. Stolpe Terrasserekkverk hvit 43x70x1200mm.


Sikkerhetsglass Feste Vegg Glassrekkverk Stk Pr Pak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.