torsdag 31. mars 2016

Tilbud maling obs

For tredje gang vinner vi pristesten i TVHjelper deg. Slik velger du farge inne. Det er særlig tre ting du må tenke på før du velger farge. Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken!


Sammenlign pris på maling.

Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. VGs handlekurv med maling , strie, lim og pensler viser at Coop Obs på Økern i Oslo er billigst både i Oslo og i landet. Noe av den store prisforskjellen skyldes at Jernia på Storo ikke har glassfiberstrie som en del av det . Vil dog anbefale deg å ikke gå for lateksmaling uansett, selv om den ofte er veldig billig. Har prøvd det før, og hvis man feks henger opp et bilde på veggen, så følger malingen gjerne med når du tar ned bildet.


Coop obs og lignende har forresten ofte tilbud på maling.

Anonymous poster hash: 9d713. Få ukens Jotun rabattkoder i Mai og finn de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. Vi har tatt utgangspunktet i hylleprisen til produktene. Vi har hentet inn priser på samme type maling fra Jotun. Her sjekket vi ut 10L Lady vegg 1 3L Lady våtrom og 1L Lady Supreme Finish.


Nå holder vi på med oppussing av stuen i vårt nye hus, og kjøpte all maling på OBS , siden det var noen veldig få kroner å spare, og de var nærmest. Da bruker vi Scanox helmatt til grunning og tak, samt Butinox interiør til vegg, og Scanox medium sparkel. Prisutvikling på kampanjeannonserte byggevarer : INNEMALING. Ingen av disse er vi fornøyd med. Obs Bygg har valgt bort Lady Vegg i sin siste kampanje og annonserer sin egen maling Infra Vegg til 1kroner.


Madla Handelslag åpnet Coop Obs ! Butikken har fått et nytt, lyst bygg i Treskeveien 7. Medlemsfordelen på kjøpeutbytte gjelder også her. Vi har bygningsmateriell, elektriske varer, maling , verktøy og det du trenger til bad og garderobe. Sørlandssenterets største hypermarked tilbyr en rekke med varer innefor mat og drikke, hus og hage, sport og fritid samt maling og verktøy.


Dagligvarer, maling , sport og hjemartikler til faste lave priser.

Se vår kundeavis med nye tilbud hver uke ! Våren på plass hos Days Like This! LENGRE VEDLIKEHOLDINTERVALL - EFFEKTIV MOT SVERTESOPP - GLANS 40. Værbestandig, dekkende, vanntynnbar maling som gir god trebeskyttelse. Ekstremt motstandsdyktig mot svertesopp.


Ekstra lange vedlikeholdsintervaller. Suveren farge- og glansholdbarhet. Lett å påføre, rask tørketid. Mest solgt hos Obs BYGG Alnabru. Weber Spirit II E-3gassgrill.


Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til å motta på e-post ukentlige nyhetsbrev med de beste tilbud fra min nærmeste Obs Bygg. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Alle tilbudene fra Coop Obs ! Til støpearbeider ute og inne. Premium maling med vannavvisende teknologi.


Extra bygg Ålgård blir Obs Bygg Ålgård. Vi er nå igang med stor ombygging på anlegget vårt. Muligens dukker det opp noen gode ryddetilbud og.


De hadde svart feil på en henvendelse at tilbudet på maling skulle være ut uke men det var kun uke 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.