onsdag 30. mars 2016

Lakk til trapp

Lakke trapp med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert. Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens. Er gulvet tidligere behandlet, må du vurdere om gulvet må slipes . Her får du rå veiledning og fremgangsmåte.


Trapper og gulv er utsatt for sterk slitasje.

Det er ofte en del jobb forbundet . Legg ikke for tykke lag lakk , men heller så mange som mulig. Jo mer nøyaktig du er, og jo flere lag lakk du legger, desto lenger holder trappen. Vår gamle trapp trenger en oppfriskning. Men jeg synes det er svært vanskelig å finne en god og sterk lakk. Har dere en anbefaling?


Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn.

Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den igjen blir pen å se på. Male en lakkert furutrapp - trappa. Parental Advisory: Fjaser og . Var så heldig at jeg fikk kjøpe en splitter ny U- trapp billig fra en. Overflatebehandling av trappa må velges ut i fra hva man ønsker seg av type treslag.


Det brukes strøk med komponent syreherdende klarlakk. Jeg var ute igår for å kjøpe lakk til en trapp. Jeg driver og pusser den ren for all gammel lakk. Den var en skikkelig gulnet furutrapp, men nå . Gode tips til å effektivt fjerne mange lag maling og lakk ? Pusse opp slitt furutrapp - erfaringer?


Hjelp til kjedelig furutrapp? Flere resultater fra forum. Du står der med et ferdig nedpusset tregulv som er klar til å behandles.


Men hvordan skal man velge rett i jungelen av olje- og lakkprodukter? Trapp og heis tilpasset til funksjonshemmet.

Vedlikehold: Med hvitonede trapper skal forstås en klar lakk hvor det er tilsatt en hvit tone. Du kan velge mellom matt lakk , hvitpigmentert beis, farget beis eller maling. Vi kan også male trappen i din favorittfarge om du har fargekoden.


I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker. Slip lett for bedre vedheft 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.