onsdag 30. mars 2016

Guide arbeidshansker

Guide tilbyr et heldekkende sortiment av arbeidshansker og vernehansker for ulike risikosituasjoner og bruksområder, som f. BufretLignendeArbeidshansker som kombinerer grep og slitestyrke. Her finner du våre beste hansker for varierende typer arbeid.

Der du trenger bedre grep, beskytte hendene . Engangshansker, Arbeidshansker, Granberg, Tegera, Guide, Showa, Ansell,Workhand. Meget slitesterk og god arbeidshanske i Geiteskinn. Hanske designet for maksimal fleksibilitet kombinert med slitestyrke.

Keystone-tommel, materialvalg og mansjetten gjør . Strikket mansjett; Luftig; Håndbak i bomull; Størrelse 7-10. Guide - Myk og slitesterk helskinnshanske. Denne ufôrede hansken er produsert i okselær.


Kraftig og smidig arbeidshanske i høykvalitets syntetisk lær. Forsterkninger på fingre, knoker og i håndflaten. Vi beklager men siden ble ikke funnet på den oppgitte adressen . Mange håndverkere bruker mobilen daglig i jobben, og de fleste har en smarttelefon. Nå kommer også Guide med en touch-funksjon som .

For tømrere, førskolelærere, transportører og andre aktive yrkesgrupper er det er ikke noe. Guide lanserer to nye modeller vinterhansker – den fôrede montasjehansken Guide 5149W og den grovere arbeidshansken Guide 59W. Guide utvider nå sitt sortiment med vanntette arbeidshansker. Arbeidshansker fra Guide møter den aller høyeste standard. Produktspekteret omfatter flere typer hansker, med godkjenninger i forskjellige klasser.


Tynn og smidig arbeidshanske i lateks, som er væsketett. Som et ledd i markedsføringen tilbyr GUIDE nå gratis arbeidshansker til de 10første som bestiller. Gå inn på deres sider følgende tilbudskoder: 0903-011 . Guide tilbyr et stort og bredt sortiment av arbeidshansker for ulike typer behov og utfordringer. Answer the phone, use the touchscreen at work and surf with work gloves on! Take a look at the new film from Guide with touch gloves.


Helfôret og smidig arbeidshanske i myk og slitesterk geitenarv. Mykt syntetisk fleecefôr Forsterkning av pekefinger, fingertupper og sømmer Keystone-tommel for . Guide lanserer flere nye vanntette hansker som også holder hendene varme i løpet av en våt og kald arbeidsdag. En mønsterteknikk som brukes på for eksempel golfhansker.


Guide er et varemerke i Skydda-konsernet som produserer arbeidshansker for . Størrelsesguide for Blåkläders arbeidsklær - Arbeidsklær som gjør din hverdag sikrere, enklere og bekvemmere. Riktig kled pen og ren, fra innerst til ytterst. Arbeids hansker for montering og presisjonsarbeid 753513256627. Til allround bruk hvor opgavene krever økt beskyttelse og ekstra godt grep under både tørre og fuktige forhold Heldyppet . Guide kommer nå med nye arbeidshansker med touchscreen-funksjon. Det gjør at du slipper å bli kald og våt på hendene når du er ute på jobb.


Jeg kjøpte to par og har nå et par gode arbeidshansker til bruk på. Guide-hansker og disse Clas-hanskene er ikke helt sammenlignbare. Tynne arbeidshansker GUID Tynne arbeidshansker GUIDE 5Tynn arbeidshanske med PVC-nupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.