torsdag 3. mars 2016

Lakk til gulv

Det er mye sjel i tregulv , men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Er gulvet tidligere behandlet, må du vurdere om . Lakkerte gulv trenger nye strøk med lakk en gang i blant.


Hvor ofte avhenger helt av slitasjen gulvet blir utsatt for. Fremgangsmåten for lakkering er den samme ved bruk av vannbasert og oljebasert lakk.

Forskjellen er tørketiden. En vannbasert lakk tørker . Bona Sportive lakk er en 2-komponent, slitesterk lakk spesielt utviklet for tregulv i idrettshaller. Produktet er tilvirket i overenstemmelse med den europeiske . Finnes det noe vakrere enn et nyslipt og nylakkert gulv ? Blank lakk gir et skinnende gulv.


Matt lakk gir samme følelse som et oljet gulv , men med. Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene og et mer rustikt preg enn lakk gjør.

Naturell olje gir gulvet et honninggult . Med et nytt strøk lakk gir du nytt liv til- beskytter og tar vare på gulvet ditt. Når du skal lakkere, vær nøye med. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Jordan viser deg hvordan du lakker gulvet. Som det absolutt første må det støvsuges godt og grundig.


TreStjerner Gulvlakk Vannbestandig 75L. Det må ikke være det minste lille støv, da det uvilkårlig vil sette seg i lakken. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke , olje, lute eller såpebehandle. Eller en kombinasjon av flere av disse.


Klassisk blank oljelakk for tre og parkettgulv. Gir en vakker lød og glans. Flügger Natural Wood Gulvlakk er en vanntynnbar lakk til tregulv.


Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet , men en. Lakken er en hurtigtørkende høykvalitets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.