mandag 28. mars 2016

Lage terrasse trapp

Det er lett å lage sin egen veggkunst med foto på lerret. Trapper kan utformes på mange måter og med ulike materialer. Kilde: Lag Hageanlegg – fra støttemurer og trapper til belegningsstein. Vil du bygge trapp ned fra terrassen din?


I denne filmen viser vi deg hvordan du kan gjøre det.

Hvordan monterer man trapper på en terrasse ? I vår femte terrassefilm kan du se hvordan dette kan. Vi vil lage en trapp som passer til denne kassen, men det kunne like gjerne ha vært en terrasse. Når man lager trapper , er det viktig å overholde . Jeg skal lage en trapp fra hagen og opp til terrassen. Finnes det en enklere metode?


LETTVINT: Du trenger ikke være redd for å bygge trapp på egen hånd.

Til dette bør det brukes kraftigere skruer enn terrasseskruer. Jeg har bygget en terrasse med et helt vanlig 90grader hjørne som skal ha trapp på begge sider av hjørnet. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp.


Fordelen med oppsalte trinn (hovedbildet) er at du kan lage trappen så bred du ønsker ved å bruke flere. Så da trenger eg hjelp til korleis eg kan lage ei trapp fra grunn av. Høyde fra grunn og opp til terrassen er ca.


Men vi ble ikke helt ferdige med byggeriet, det måtte jo være trapp opp til terrassen. I tillegg skulle det lages en trapp opp til vår nye uteplass . En trapp er en samling trinn som fører opp eller ned i høyde, på steder hvor det. For utendørs trapper i Norge, bør man tenke på å lage trinnene med et lite fall . Mange terrasser lages større enn hva som trengs – og ut i hjørnesnippen på plattingen beveger vi oss sjelden. Så hvorfor ikke krympe terrassen litt og kappe.


Nå som terrassebordene er lagt, så er tiden kommet for å lage trappen fra stuen til terrassen. Denne bygges i samme materiale som resten av . Trappen ned til kjeller ligger helt på hjørnet av huset.

Har du terrasse på stylter så kan du lett lage et puttested for både små og store ting. Hvis du har har vært innom galleriet, er det mulig du har sett noen fantastiske ting laget av spillerne, alt fra digre gods til skikkelig rare hus. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen , tredekket eller hagen. Før bruk bør vangstykket oljes.


Veranda er en åpen bygningsdel, understøttet og eventuelt . Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Høyden fra plen til terrasse bord er ca 155cm og bredden er 100cm All.


For for at trappen skal bli god å gå i, må du ha rett lengde på det vi . Foran huset jeg skal lage en liten hage og i hagen lage en balkong. Tre par fikk én uke til å lage hver sin terrasse. Lund Magnusson (25) og Preben Karlsen (28) har laget en pen og luftig terrasse med trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.