mandag 28. mars 2016

Butinox maling

Velg rom og lek med våre nye farger! Vi har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du . Butinox Futura dekker all behandling av huset utendørs. DatabladLes mer om Butinox Interiør Stue, Gang . En meget værbestandig maling som beskytter og forskjønner ditt hus.

Gir et dekkende, malt utseende. En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. Helmatt, vannbasert og løsemiddelfri takmaling for innvendig bruk.


Sammenlign pris på Butinox maling. Malingen har god dekk og spruter ikke. Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje , lakk - blant varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Vanntynnet, matt, løsemiddelfri dispersjonsmaling med lav sideglans til innendørs bruk i tørre rom.


Bruk tiden smart og velg en maling som holder lenge når behovet for å beskytte din største investering melder seg. Planlegger du å male huset i sommer? Da er det to spørsmål du bør finne svaret på: Hvorfor skal jeg male, og hvilket resultat ønsker jeg å få?


Vi har rask funnet ut at vannbasert maling er det vi helst vil holde oss til, og vi var veldig fornøyd med Butinox - malingen vi prøvde. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode).


Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Jotun og undermerkene Butinox og Drygolin har fortsatt veldig høy markedsandel i Norge på over prosent, men produsenter som svenske . Produktgruppen omfatter lim, sparkel, fugemasse og utendørs maling og lakk. Da kan et spann med maling hjelpe deg langt på vei! Hele Norges nettbutikk for maling.


Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir .

BUTINOX FUTURA DEKKBEIS 10L. Tipset kommer fra Jenny Bull-Gustavsen, fargesjef for Butinox Interiør. Anledningen er et nytt fargekart som de lanserer nå i høst. Enten du trenger maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.


Andre som har brukt den på glatte vegger i f. Den bare detter av så fort man kommer borti den jo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.