tirsdag 29. mars 2016

Gulv nettbutikk

Bestill gulv online i dag. Nå har vi tatt ENKLERE til et helt nytt nivå hvor vi kloner det beste fra nettbutikk og fysisk butikk i ett unikt konsept. I vårt fjernstyrte interaktive showroom kan du booke timeavtale når det passer deg best.


Vi kan kommunisere med deg i rommet på samme måte som om vi . Landsdekkende levering!

Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Gulv rett hjem til deg. Bredt utvalg av kvalitets produkter.


I tillegg har vi et utvalg flotte laminatgulv i god kvalitet. I vår nettbutikk kan du være sikker på at du finner akkurat det parkettgulvet som passer i ditt hjem. Nedenfor finner du utvalgte gulv til kampanjepriser, samt våre absolutte bestselgere.


Gjør vi jobben for deg!

Makes it - Your home leverer interiør til ditt hjem. Skreddersydde garderobeløsninger, skyvedører, Walk-in garderober og foldedøre fra kvalitetslevrandører som Elfa og Lumi. Dette vareutvalget finner du i denne nettbutikken under hovedpunktet your home i toppmenyen.


Dersom du ønsker nytt gulv som er enkelt å legge selv, samtidig som prisen er human, kan vi anbefale vinylbelegg (vinylgulv). Vi dekker de fleste farger og mønstre. Vi blir overrasket dersom du ikke finner et vinylbelegg som . Vi har stort utvalg og gode priser på gulv til alle rom.


Se vårt utvalg, og kjøp i vår nettbutikk eller beøk vår butikk på Forus. VEGGFLISER PALAZZO METALLIC HVIT 30XCM M². Det du trenge til hus og hjem, får du på BAUHAUS.


Foruten tregulv har vi trevarer som dekker de aller fleste behov som kan oppstå. Sjekk ut vårt spennende utvalg av byggematerialer og la deg inspirere. Les nærmere om leveringsvilkårene her. Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen gulv.


I våres nettbutikk finner du trendy og solide gulv i parkett og korkvinyl. Kulør Odden blitt en landsdekkende leverandør av gulv og har langt større salgsvolum enn ordinære forhandlere. Dette gir oss muligheten til å kjøpe inn store partier direkte fra gulvprodusenter.

Vegger og tak kan du male om ved behov. Parkett, laminat og gulv i heltre har ulike egenskaper. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Ski Bygg har en stor gulvavdeling, med parkett, laminat og heltregulv fra sterke merkevareleverandører.


Vi har også vinylgulv, vegg-til-vegg tepper og flere andre typer gulv. Du kan handle enkelt her i vår nettbutikk med klikkhent, eller du kan få produktene levert hjem. Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene . Varsel: Nye priser og forenklet rabattstruktur gjeldende fra 1. Du får mer informasjon hos din faste kontaktperson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.