tirsdag 29. mars 2016

Barskap glass

Heldigvis sørger våre skjenker og andre oppbevarings-løsninger til spiseplassen for at alt er på plass der du trenger det. De fås i stiler som matcher bordene og stolene våre. Vitrineskapene våre lar deg dessuten fryde deg over synet av det flotteste serviset ditt, selv om lunsjen er pizza fra i går.


IKEA skap og skjenker . Solid skap i heltre eik! God plass til glass og og servise.

Skapet er tungt, man må være to for å bære det. Publisert av Ary Morais. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Stort utvalg av flotte skap. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Med Oliver får du det ultimate barskapet til stuen eller herreværelset. Her er det plass til den gamle whiskyen eller romen, som tar seg særdeles bra ut i dette barskapet. Oliver er holdt i klassiske materialer som eik og valnøtt, med speil på innsiden og hyller i glass.

Priskeyboard_arrow_right. Leverandørkeyboard_arrow_right. Type: keyboard_arrow_right. Kan kjøpes på nettkeyboard_arrow_right. Alt av møbler - til riktig pris.


Hos Skeidar får du skap og vitrineskap i ulike varianter og prisklasser. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Har ett flott skap som er mer enn seksti år gammelt.


Underdelen består av et skap med to hyller, og to dører. Overdelen er en klaff som kan legges ne og innenfor der var det opprinnelig innlagt skjult belysning og glasshylle. Og god plass til både flasker og glass. Nå mangler det lys i skapet, og glasshylla må remonteres.


Jeg tente lommelykten som jeg fremdeles hadde i hånden og lot strålen spille rundt irommet, over en hvit sofagruppe, et blankpolert bord med en skitten kaffekopp på, et plutselig glimt av dyprødt og lysende gult fra et maleri på veggen , et barskap med gylne reflekser iflasker og glass. Rommet var tomt, slik jeg hadde ventet. Har man barskap med glass har man for lite brennevin. Her i huset står whiskyen i eget skap , langt inne i en krok. Dit ned er det få, om noen, som får komme.


Når det gjelder bokser, så er det helt klart lov til å ta vare på de.

Så lenge flaskene er uåpnet har de potensielt en verdi, . Skal en gjøre inntrykk på en spesiell person så hjelper det lite med slitte kjøkkenglass. Men innkjøpet trenger ikke bli dyrt. Fuglehus i ass form og farge. Interiør produkter av resirkulert matrialer.


Glass følger med alle husene. Et brukt glass skap som også fungerer som barskap ! Dessverre så mangler den nederste hyllen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.