onsdag 30. mars 2016

Fuktig kjellergulv

Bli kvitt fukten i kjelleren. Vi gir deg tips og veiledninger til hvordan du blir kvitt fukt i kjelleren en gang for alle. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt. Les mer om gulv og fukt her.


Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre .

Hvis kjelleren er fuktig, finnes . Hva slags belegg kan man legge på et fuktig betonggulv? Har hundre år gammel kjeller som er småfuktig. Vi har drenert og brukt leca som drensmasse, men det registreres fortsatt noe fukt i gulvet, antagelig pga . Kjeller arealet utgjør ca kvm.


En typisk kjeller for sin tid. Lavt under taket, fuktig og rått. Løsningen gjelder gulv i kjellere, sokkeletasjer eller i kjellerløse hus.

Fuktigheten i betongen er ofte usynlig og derved vanskelig å oppdage. Alternativ tre er å støpe nytt gulv opp på det gamle. Kan du leve med fuktighet i kjeller så er det jo godt nok som gulvet og rommet er, tenker . En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet.


Men pass deg så du ikke går i fuktfella. Muggen kommer ekstra raskt dersom det er både varmt og fuktig i. Saltutslag på vegger og kjellergulv er tegn på at det kommer inn fukt. Vi har funnet metoden som sikrer en fuktfri kjeller for godt! Med vår rom i rom løsning kan du bli kvitt fukten og få et sunt inneklima i kjelleren, både for . Problemer med fukt i kjeller ? Vi hjelper deg å fjerne fukt fra huset ditt. Så nå skal jeg la dette tørke.


Under betongen har jeg gulvvarme,. Rehabilitering av kjeller - fuktig i kjelleren er vanligvis felles. Få en innføring i hva EPS-fuktsikring kan gjøre med fuktskade i kjeller ! EPS ( Elektro Puls System) er.


Denne viste at færre enn én av husstander hadde utbedret påviste skader på grunnmur og kjeller.

Folk tar ikke den utfordringen på alvor, . Når grunnmuren er fuktig , stiger luftfuktigheten i kjelleren. Det gir ekstra gode vekstforhold for muggsoppen. Mange kjellere har så høy luftfuktighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.