fredag 25. mars 2016

Fine tapeter til soverom

Soverommet er stedet hvor du starter og slutter dagen. Slapp av i kropp og sinn og drøm deg bort med et av våre utvalgte tapeter for soverom. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Toppliste over våre mest populære tapeter til soverommet. Vi vet hvor viktig det er å få til den perfekte følelsen på soverommet for å trives og kunne koble av.


Ulike tapeter passer til ulike rom.

Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Sengetepper og fine puter kan gi sengen et slags sofapreg når den ikke er i. Det er også fullt mulig å pusse opp en eldre garderobe ved hjelp av litt maling eller tapet. Velg blant hundrevis av motiv.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Shop enkelt online hos Ellos. Nytt” soverom på en helg. Tapeter fra Ellos til bra priser.

Et par malingsstrøk, litt tapet her og der og noen kreative løsninger senere ble soveroms. Det skal ikke mye til for å fornye et nytt rom. Skal du male eller tapetsere soverommet ? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett! Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er. En statement-vegg med en kul tapet gjør soverommet spennende og . Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og. Ralph Lauren har mange fine tapeter i kjølige toner som passer godt til soverom. Den nyeste kolleksjonen jeg har fått inn er ikke en typisk . Få inspirasjon, interiørtips og gode råd her. Har du ikke tapet i et eneste rom, men har lyst til å prøve? La soverommet bli det første rommet som kles med tapet.


Torhilds favoritt er fra den nye Pip-kolleksjonen fra Eijffinger. Litt feminint, passer til soverom , gangen eller gjestetoalett. Jordgubben fra kolleksjonen Jubileum, kr 4per rull, Borås- tapeter. Passer på: Barnerom, soverom og kontor.


Her finner du fototapeter til alle slags rom. En mønstret motiv til gangen, et fototapet i duse farger til soverommet , en fondvegg til kjøkkenet og et inspirerende .

God søndag alle og GRATULERER IRINA med velfortjent 1. Nib sin tapetutfordrings konkurranse. En nydelig glansfull tapet i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.