onsdag 30. mars 2016

Biltema brannvarsler

Røyk- og brannvarsler med fotoelektrisk sensor. Reagerer raskt selv ved ulmebrann. Merker både synlig og usynlig røyk.


Vi ønsker å gjennomføre . Litiumbatteri ER9V (V) for røykvarsler og sikkerhetsalarm. Se beste pris på Biltema Brannvarsler.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. TV hjelper deg (TV 2): Du behøver ikke kjøpe en dyr røykvarsler for å kunne. Kun et par sekunder senere går varsleren fra Biltema i alarm. Biltema trakk sine røykvarslere fra markedet da vi testet dem i november. Nå er de tilbake på markedet uten at det er gjort noen endringer på . Du kan ha en farlig røykvarsler hjemme, uten å vite om det.


Ledelsen i Biltema - kjeden sier at den aktuelle røykvarsleren ble trukket fra . De fem er fra Biltema , No Flame, Snapalarm, Proove og Powerfern.

Les også: Feil type røykvarsler kan gi deg falsk trygghet . Varsleren fra Biltema må tilbakekalles. Forbrukere og utførende bør sjekke hvilken røykvarsler de har i hjemmet og sørge for å få byttet . Skal du kjøpe røykvarsler på Clas Ohlson, bør du holde tunga rett i. Marquant KD-10 Nexa KD-10 Biltema SD -191H og OG Invent . Flere brannvarslere kan kobles sammen trådløst. Alarmerer én brannvarsler , så utløses de øvrige samtidig. Installér brannvarslere i flere etasjer og i ulike deler . Har du en takfestet røykvarsler så bør du bytte den ut.


Den er sannsynligvis også altfor gammel! Foto: ALL OVER PRESSVis mer . Det er lovpålagt med røykvarsler i alle boliger i dag – og du skal ha minst en i. Brannvesen advarer mot panelovn fra Biltema etter branntilløp. Til sammenligning får du altså en godkjent el cheapo- røykvarsler på Biltema til en drøy femtilapp.


Men selv om begge disse trolig vil ule ved . Hvilken type røykvarslere bør du kjøpe? Røykvarsler og brannvarsler. Hvor mange trenger du og hvor bør de plasseres?

Mange av røykvarslerne som ble prøvet ut, selges ikke i Norge. Men tre modeller selges av henholdsvis Biltema , Elkjøp og Maxbo. Ved siden av ligger en brannvarsler som også nesten har tatt fyr.


De har også tatt kontakt med biltema , der batteriet ble kjøpt. En ionisk brannvarsler måler den elektriske ledningsevnen i luften. Jeg kjøpte også en optisk på Biltema som ikke var godkjent og ble slaktet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.