onsdag 17. februar 2016

Trapp oppbevaring

Trapp oppbevaring

Mange har en trapp fra gangen og opp i andre etasje, noen har trapp fra stue eller kjøkken. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Pr i dag har vi en slags bod under trappa, men her blir det nå slengt alt mulig rart og det er rene . De aller fleste trappemodeller fås både som åpen og tett trapp.


Trapp oppbevaring

En tett trapp gir plass for oppbevaring, eller som her, en liten kosekrok, under trappa. Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. For hvordan bygger man skap under trappen?


Tenkte det kanskje går ann å tette igjen . Hyller under, kunne kanskje være smart med noe rekkverk. Ta i bruk rom under skråtak, plassen under trappen og andre kroker i hjemmet til oppbevaring. Du kan lage en lekekrok med system til lekene, . I en liten hytte er man avhengig av smart oppbevaring og det å kunne utnytte de kvadratmeterne man har til. Det er mulig å oppbevare ting også under trappa. For eksempel – hvorfor ikke kombinere trappen med oppbevaring?


Trapp oppbevaring

Eller bygge et skap på soverommet som også kan brukes som kontorpult? Trappen og løsningen under er arkitekttegnet. Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen.


Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Vi gjør det enklere for deg å holde orden i hverdagen og utnytte verdifull plass enda smartere. Hemmeligheten bak et ryddig hjem er smart oppbevaring.


Trapp oppbevaring

Bruk tomrommet under trappen til lagring eller til å vise frem tingene dine. Ikea har hyllesystemer som passer under trapp :) Kanskje dette kunne være. For meg er oppbevaring eneste alternativ.


Inspirasjon til smarte løsninger for oppbevaring, spesialtilpassede og renoverte møbler etc. Smart utnytting av plassen under en trapp i ei hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.