fredag 12. februar 2016

Tapet kjellerstue

Galleri Abelone koser seg i kjellerstuen, der all hopping er tillatt. Vegger- tapet: Indulgence 604- TAPETHUSET; Gulv: Ipowood Kentucky . Explore Vivian Ree's board Tapet kjellerstue on Pinterest, the world's catalog of ideas. Wall mural decals, Compass and Search. Det gjelder å velge riktig tapeter til riktig rom.


Egner seg best i stue, spisestue, entré, de voksnes soverom og i kjellerstua. Kjellerstua i huset vårt var så mørk og trist at selv på lyse formiddagen måtte vi ha.

Tapet på veggen, maling på resten, vedovnen er på plass, lister og . Nye gulv, tapet, lister, nye strøk maling + el anlegg ble soverommet. Kjellerstuen er idag delt i to ( av kvm er det delt av kvm til et 4.rom ). På hvert eneste rom er det en ny tapet og gjerne mikset med en fondvegg med. Resultat er utrolig, fra en vanlig trehvit kjellerstue til en trendy hvit stue med følelse av lys.


Ved valg av tapet, velg tapet som passer rommet og den stil du har. Vi skal pusse opp kjellerstua, og få satt inn etterlengtet skapplass. Hva med å finne en mønstret tapet til den glatte brune veggen?

Prosjektet for tiden er et stort rom i kjeller som skal bli fotostudio/kjellerstue/barnerom/kontor/gjesterom. Vi skal pusse opp en kjellerstue, samt stue og soverom. Vegger: Panel, tapet eller helt glatte vegger.


Vi har bestemt oss for å lage kjellerstue nede, og siden vi ikke har tapet noen andre steder i huset fant vi ut at vi ville ha det her. Ta bort tapet og male eller legge plater på vegger til stuen. Utforska Vivian Rees anslagstavla Tapet kjellerstue på Pinterest, världens idékatalog. Entrè, gang, soverom, kjellerstue og lagringsboder. Begge soverom har belegg på gulv, tapet på vegger og takess i himling.


InnholdKjellerplan: Gang, soverom og verksted. Inngangsplan: Vindfang/hall, vaskerom, ba badstue, boder, matbod og kjellerstue. Kjeller: Kjellerstue, trapperom, badstu, vaskerom. Vindfang: Laminatgulv, malt tapet på vegg og takess i himling.


I denne boligen har du flere soverom og itillegg kjellerstue. Stuen er lekkert innredet i duse farger kombinert med tapet fra Cole and Son. Images and videos in instagram about kjellerstue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.