mandag 15. februar 2016

Sveising av plastrør

En kort og forenklet innføring i sveising av PE- rør og kuplinger. Kurset omfatter hovedsakelig trykkrør, men du vil kunne sveise både avløps- og. Resertifisering - Speil- og elektromuffesveising av plastrør iht. Det kreves ingen forkunnskaper eller praksis for å få sertifikatet første gangen.


Anbefalt grense for sveising av PE- rør er -10.

I store deler av landet er det vinterstid vanlig med langt lavere temperaturer enn dette. Vi har reparert mange hull og sprekker i plastrør , og dermed spart huseiere og. I denne oversikten er det også noen utgåtte modeller fra PF.


Disse er erstattet av ny produktserie, men det er fortsatt tilgjengelig reservedeler og muligheter for . Rørdeler for sveising av kollektorsystemer. PE rørdeler for elektrosveising, speilsveising og kobling av kollektorer i et energisystem. Fjerning av innervulst ved sveising av PE-ledninger.

PE buttwelding with internal debeader. AKVA group produserer PE- rør med en ny, avansert maskinpark og tilbyr. Vi har kompetanse for speilsveising og vi legger vann og avløps rør.


Flere av våre ansatte har . Norsk Standard NS 4for ”Operatører for sveising av rør og rørdeler av polyetylen (PE) og polypropylen (PP) omfatter sertifisering (Del 1) og opplæringsplan . Ved sveising av rør og platemateriale blir flatene smeltet ved kontakt . Kabler til de ”gamle” og ”nye” sveisedelene følger med. Sveiser Rollmaplast og Wawisolo. Før rett kappet plastrør inn. Plastrør er etter hvert blitt så godt kjent og akseptert.


Produksjon av PE deler. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av plast. PE8PE5PE3PE4 PE10røyr, PE- rør.


Leveres med termostatstyrt PTFE belagt varmespeil, høvel, reduksjoner og oppbevaringskasse for. Flyteelement produseres av PErør og fylles med isopor før endelokk og innfestingsbranketter sveises på. DV rør Di Wavin XL (dobbeltveggede).

Legg til alle dokumenter. Ved speilsveising kan kun rør med samme dimensjon og SDR-verdi sveises. Husevåg Rør har sentral godkjenning og alle våre rørleggere er sertifisert for varme-arbeid.


Vi har utstyr og sertifikat for sveising av plastrør (inntil 3mm). Våre fokusområder blir rehabilitering av VA-anlegg, utblokking, rørpressing, styrt boring og sveising av PE- rør , sier en engasjert og optimistisk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.