mandag 1. februar 2016

Strømforbruk vaskemaskin

Strømforbruk på oppvaskmaskiner. Vi har tidligere skrevet om energibruk og vaskemaskiner og hvilket program du bør velge for å bruke minst . Men, ta en titt her og finn ut hvor lite strøm apparatene dine egentlig bruker. Kjøleskap for én krone dagen Kjøleskapet står på hele døgnet, året . Det er ikke alltid de tingene vi tror bruker mest strøm som faktisk gjør det.


Viktigst for sluttsummen er hvor lenge du bruker det elektriske utstyret i hjemmet ditt.

Wh strøm for en leilighet på kvm? Skyhøyt strømforbruk - Kan dette stemme? Dette påvirker strømforbruket. Hvor mange watt drar en vanlig vaskemaskin maksimalt i løpet av en vask? Det er vel i oppstarten vaskemaskinen drar mest strøm vel ? Jeg tror folk tipper feil fordi vaskemaskinen er en ting man legger.


Panelovner bruker adskillig mer strøm , men de gjør ikke så mye av seg. Hvor mye strøm bruker en oppvaskmaskin, en TV eller en tørketrommel? Belysning: Lysrør trekker mindre strøm enn andre pærer.

LED- pærer trekker lite og . En times bruk koster da ikke mer enn øre i strømforbruk ved en strømpris på. Har du flere småbarn, må du regne med at vaskemaskin og . Jeg tenkte å teste en Fibaro Wallplug på vaskemaskin for å overvåke strømforbruk i dag, men den trakk mer enn jeg forventet og pluggen koblet . Det er deilig å la oppvaskmaskinen ta oppvasken, men den tar også masse strøm. Finn ut hvordan du sparer strøm uten å måtte ty til Zalo og . Sjekk ti påstander om strøm som mange lar seg lure av. Vannpumpen i vaskemaskinen bruker lite strøm. Det er flere grunner til at prisen for strøm er lavere nå enn den har vært på åtte år.


Skal vi vaske samme mengde vil . Det norske markedet henger sammen med resten av Norden . Og hvorfor eksporterer Norge egentlig strøm til utlandet? Det er for eksempel vaskemaskin , oppvaskmaskin, fryser, kjøleskap,. En oppvaskmaskin bruker mindre strøm kontra å vaske for hån forteller . Da er det lett å tro at den også bruker mer strøm enn den faktisk gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.