mandag 1. februar 2016

Avfallsbeholdere

Enkle å flytte og tømme. Avfallsbeholdere , pedalbøtter og søppelkasser i ulike farger og størrelser. Tilpasset for tømming i henhold til EU-norm.


Våre avfallsbeholdere i plast kommer i fire ulike størrelser, fra 1liter og helt opp til 6liter. Du kan ha ulik størrelse for hver enkelt avfallstype, og det er . Standard beholderløsning: I Vesar har vi et standard beholdersett som er tilpasset en husholdning.

Dette er tre stk beholdere på 1L , en til . Strømbergs Plast tilbyr solide avfallsbeholdere som imøtekommer de strengeste kvalitetsnormer og krav. Se utvalget på våre nettsider i dag! Halden kommunes standard søppeldunk er delt i to kammer med to lokk. Det finnes også dunker med et helt lokk.


Beholderen tømmes hver 14. Forsikringsavtalen din kan ha krav til hvor langt unna huset avfallsbeholdere må stå, så sjekk den for sikkerhets skyld da avstanden kan variere . For en god avfallshåndtering har vi en mengde avfallsbeholdere , søppelbøtter og tønner å velge mellom, i flere ulike størrelser.

De nye avfallsbeholderne i Bærum er bredere enn de gamle. Det skaper trøbbel for Jan G. Eksklusiv avfallsbeholder i pulverlakkert stål og lys eik. Konstruksjon i pulverlakkert, massivt stål.


For sikkerhets skyld er den også konstruert for å tåle en . Praktiske avfallsbeholdere i plast fra den anerkjente produsenten Weber. Så her er det mange varianter av . En stilren og solid avfallsbeholder i stål for innendørs bruk. Leveres standard med hjul for god mobilitet. Bærekrafig og miljøvennlig. URBAN avfallsbeholdere leveres i forskjellige modeller og størrelser.


Multiminium avfallsbeholder. Maximinium avfallsbeholder. Minium avfallsbeholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.