onsdag 24. februar 2016

Pris snekker

SNEKKER: For snekker- og tømrerarbeid er nordmenn villig til å betale. Hva er maksimal pris du vil betale i timen for å få gjort rørlegger- og . Prisoversikt for de mest vanliges snekkerarbeidene.

Nedenfor finner du prisoversikt og timepris for de mest vanlige snekkerarbeidene i Oslo. Påføring av membraner til konkurransedyktige priser. Flislegging av gulv og vegger til rimelig pris.


Sammenlign priser på snekkertjenester med denne enkle anbudstjenesten.

Fyll ut skjema, sammenlign priser og velg en snekker for ditt behov. Hei, hva er normal timepris for snekker i Osloområdet om dagen? Da vi skulle bygge på, var det nesten dobbel pris hos det ene. Også andre på VGs ringerunde tilbød svart arbeid. En litauisk snekker svarer på engelsk at han . Timepris på snekkerarbeid - vennetjeneste - posted in Hus, hage og oppussing: Hei!


Jeg skal få hjelp av en god venn til litt snekkerarbeid. Også for hvitt arbeid er betalingsviljen langt lavere enn den prisen en seriøs håndverkerbedrift må ha for å drive seriøst. Jeg har kjøpt terrassedører og vindu som jeg skal bytte i huset.


Noen som vet hvor mye en snekker tar for dette? Hva med en polsk jordebær snekker til 20-30kr timen. Hvorfor gjøre det ganger til dobbelt pris når du kan gjøre det skikkelig første gangen . Må jeg ned i pris og størrelse på hytta for å komme innafor budsjett?


Hva bør jeg regne med det vil koste med seriøse tømrere/ snekkere som jeg ønsker skal kunne sette opp et byggesett m/ hems på ca. Høy kvalitet til lavere pris med polsk arbeidskraft. Trondheim, Moss, Fredriksta Sarpsborg, Kristiansand og Stavanger til lavere pris. SNEKKERE TIL DETTE DE SKAL JO HA 300FOR Å MØTE OPP.


Jeg har fått pris på terrasse på hytta, ca kr 8pr m2. Disse satsene er kun veiledende, tilgjengelighet og oppdragstype er avgjørende for satser. KOMMENTAR: At mange håndverkere oppgir pris uten. Materialer kommer i tillegg med netto pris + påslag + transport.


Underentreprenør faktureres netto + påslag. Hvis du bruker et firma, og de sender en ansatt, så skal svennen ha rundt 170-1kr timen. Også skal firmaet hans også tjene litt penger, så man ender nok . For eksempel kan en vi tenke oss at et snekkerfirma priser tjenestene sine til 5kroner timen. Bestiller du en snekker fra dette firmaet og han jobber i sju timer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.