onsdag 17. februar 2016

Peis drammen

Arne Skarra as leverer det beste innen varme. Besøk vår flotte utstilling av peiser , vedovner, gass peiser og elektriske ovner. Bufret Lignende Varmehuset Drammen.


Vi er eksperter på ovner og peiser , og vi har mye erfaring fra både enkle og kompliserte . Varmefag Drammen ( Drammen Varmeteknikk).

Din leverandør av peis og peisovn i Drammensområdet. Vi er Norges største leverandør av peis , vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Ovner Og Peiser Drammen - ovn, peis, pipe, klebersteinsovn, piperehabilitering, aggregat, arbeidsklær, arbeidstøy, armering, atra, avretningsmasse - Finn . Det vil du merke når du besøker Varmehuset Drammen ! Vi har et fantastisk utvalg av ovner og peiser fra blant annet Jøtul og Scan som er utstilt i vår store butikk . Ovn og peis - Forhandler Drammen , inkl. Storgate Drammen Vis kart.


Våre satsingsområder: Peis , ovn, pipe.

Vi holder til i Modum kommune mellom Drammen og Hønefoss i Buskerud. Peis , kakkelovner, klebersteinsovner og gasspeiser av høy kvalitet . Vi hjelper deg med anbud på peis. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Drammen.


For Drammen kommune har SSB brukt en faktor på gram svevestøv. I Drammen ble prosent av veden brent i åpen peis , dette er i samme . Mest populær, Alfabetisk A-Å. Vi har parafin ovn i stua (alle rør er fjernet og bare skallet som står igjen) og peis i gangen.


Vi vil gjerne fjerne ovnen og flytte peisen i stua. Ildstedet Varmehuset Drammen. Vi selger ovner og peiser som kan fyres med ve gass, bioalkohol, parafin eller en kombinasjon. Mann og arkivskap i peis. Synes du det er koselig med peis ? Da er kanskje huset i Nybyen noe for deg.


Det har fem ildsteder, inkludert peis på do og hemmelig . Burner 5poser kr 32-.

BURNER er den originale peisitønna, og disse luktfrie og 1 miljøvennlige . Dovrepeisen har forhandlere som dekker hele Norge. Finn din nærmeste forhandler her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.