torsdag 11. februar 2016

Oljefyring 2020

Nå er det formelt vedtatt. Forbud mot oljefyring vil få ned utslippene av klimagasser fra. I tillegg sendes et forslag om forbud mot . Partner Jacob Solheim og advokat Stein-Ivar Gamlem i Føyen Torkildsen.


Dette må du vite om oljetanken din, og støtten du kan til mer bærekraftige alternativer.

Enova dobler støtten til oljefyrkutt. Nå stilles det spørsmål om forbudet faktisk er lovlig. I dag ble forskriften vedtatt. Målet er å få ned klimautslippene.


Dette en ambisiøs plan som krever mye av både . Det blir forbudt å bruke fossil olje og parafin til oppvarming 1. Hensikten med et slikt forbud er å . OLJE OG PARAFIN: Salget av olje og parafin til oppvarming går kraftig nedover.

Regjeringen har vedtatt et forbud mot bruk av fyringsolje og parafin i oppvarming av boliger fra 1. Fossil oljefyring er forbudt fra 1. I Oslo må fyringsanlegg skiftes ut hver dag hvis alle skal rekke å ha alternativ oppvarming på . Her får du hjelp til å erstatte oljefyren din med mer miljøvennlige alternativer i god tid før forbudet trer i kraft. Dette gjelder imidlertid bare for fossilt brensel. Borettslag og sameier kan søke støtte fra . Heldigvis finnes det miljøvennlige alternativer, som gir betydelig.


Bytter du til fornybar varmekilde nå kan du få . Blir fyren forbudt og må fjernes, får man . Skal du bytte ut en oljefyr eller parafinkamin, er varmepumpe et. Lurer du på hva forbudet vil bety for deg, eller hvilke løsninger du bør velge? Informasjonsmøtene var for alle som ønsker å . Klima- og miljødepartementet . Regjeringen la i dag endelig fram forskriften om forbud mot all fyring med fossil olje i bolig og yrkesbygg som trer i kraft 1. For de med skog og motorsag: En moderne vedovn som gir fra seg varmt vann kan være et svært godt alternativ for mange som i dag har oljefyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.