mandag 1. februar 2016

Moderne badekar

Vi fører badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Vi har badekar med og uten føtter, badekar som kan bygges inn med . Badekar i moderne minimalistisk design for montering… kr 9900.

Hos Gustavsberg hjelper vi deg å velge riktig badekar. Badekarene våre finnes i flere ulike modeller og størrelser for alle typer baderom. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et.


Våre badekar gjør det til en fornøyelse å bade igjen.

BufretLignendeHafa har badekar både i klassisk stil samt i mer moderne design, alt for å passe dine ønsker. Liker du å bade, vil du elske våre badekar. Er du derimot interessert i ett ekslusivt badekar med ett mer moderne design, har vi selvfølgelig også et stort utvalg å velge mellom. Et lekkert rektangulært designbadekar som er helstøpt i sanitærakryl, med både front – og to endepaneler.


Romslig og moderne badekar med utsøkt kvalitet og . Romslig og moderne badekar med utsøkt kvalitet og finish. Leveres standard med designoverløp, justerbare ben og avløpsrør. Kan bytte om du har et dusjkabinett til overs, pent og min.


Selger et helt nytt og ubrukt Celeste marsala badekar fra Megaflis.

Det ble kjøpt uten emballasje og kan derfor ikke returneres. Et badekar med moderne design er laget for passe kroppens ergonomi og gir deg en herlig avkobling fra hverdagen. You are here: Produkter med stikkord “moderne badekar”.


Et frittstående design-badekar av mineralstøp fra Badeloft gir ditt bad stil og moderne eleganse. Våre badekar og servanter er laget av kvalitativ, høyverdig . Ifö har laget en moderne vri på det frittstående badekaret og tilbyr en spenstig, maskulin utgave i kontrastfargene svart og hvitt. Et ovalt og moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former. Helstøpt badekar som har en flott harmoni av form og funksjon. Hafa har badekar både i klassisk stil samt i mer moderne design, alt for å passe dine ønsker.


Vårt mer moderne badekar, Hafa KIOTO, er designet av den . Strømberg Fischer lager moderne, stilige badekar i runde, myke former. Laguna og Forma er håndfaste bevis på at genialt design kan se bra ut og fungere . Lagd av genuin støpemarmor, med tynne vegger og silkematt overflate på det hvite karet og blankt om du velger . Westerbergs Ellipse 16- Moderne badekar designet av Måns Broman - Laget av solid støpemarmor som holder lenge på varmen - Myk, lekkert silkematt ove. Victoria Albert´s Barcelona er et moderne badekar som passer inn på ethvert bad.


Karet har en unik kvalitet og modellen leveres i både hvit . Bathlife Badekar ideal design helstøpt marmor 1cm. Klassiske og moderne badekar hos Trademax. Frittstående er den nye trenden: Moderne badekar er et tillegg til dusjen, noe som krever mer plass, opplyser ekspertene Forbrukervalget har . Går du til innkjøp av et badekar med et uvanlig design, får du et blikkfang i rommet, og kan gå for mer . Cleo er en rektangulær og moderne badekar med rette linjer og meget god sittedybde som leveres i følgende mål: 160x70cm, 170x80cm og 180x80cm.


Moderne Badekar Og Dusj Foss with Keramisk Ventil Enkelt håndtak To Huller for Krom , Dusjkran Badekarskran 9422017. Et rektangulært og moderne badekar med rette linjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.