mandag 1. februar 2016

Betongmaling utendørs

Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet. Det setter enormt store krav til en maling som skal tåle vær, vin sol og mekanisk bruk. Dersom løstsittende maling er fjernet, flekkgrunner du bar mur med JOTUN MUR.

Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du har ulike utgangspunkt. Alle rådene her er hentet fra Jotun, slik at du skal være . Når en skal male utendørs, er en avhengig av en malingstype som tåler. TreStjerner Betongmaling er en halvblank, vanntynnet akrylmaling for betonggulv.

Betongmalingen er luktsvak og lett å påføre. HERREGÅRD MAXIMAL LITER Kr 27- pr stk Flere valg. HERREGÅRD MAXIMAL LITER Kr 59- pr stk Flere . Maling for puss, betong, eternitt og betong.


Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon for betongulv. Er det noe anbefalt vaskemiddel som kan benyttes slik at spylejobben går lettere? Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere,. Det er lett å søle maling når man maler utendørs.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at vår maling tåler alle slags forhold – inne og ute. Her finner du alle våre utendørsprodukter. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc.


Beregnet på betonggulv, men kan også benyttes til overflater av tre eller fiberplater. Arbeidsråd utendørs Male puss og betong. Det er også svært viktig å bruke riktig type maling og samme pusskvalitet som før.


Den tredje forskjellen er at vannfortynnbar maling tørker raskere. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Vil anbefale deg å skrape/vaske vekk maling før du legger ut Sigural epoxyen.


Dersom løstsittende maling er fjernet, flekkgrunner du bar mur med JOTUN MUR GRUNNING. Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.