onsdag 3. februar 2016

Lysarmatur bad med stikkontakt

Utvalget og priser kan variere noe fra utsalgene. Vi gjør oppmerksom på at enkelte Modena-butikker ikke fører alle varer på modena.

Vi kaller skifer mange ganger for mulighetens materiale, med sine utallige kombinasjoner, naturlige preg og. På tilbudstorget legger vi fortløpende ut gode tilbud fra Sigvartsen. Her kan du sikre deg kvalitetsvarer til utrolige priser.

I tillegg til Norges største utvalg av lagerførte fliser tilbyr Flisekompaniet et stort utvalg av Natursteiner som skifer, marmor, sandstein, sement og terracotta. Første veiledende prisen jeg fant via for eller 15mm kalibrert og slipt, . Skifer er ikke bare soli skifer er også dekorativt. Oppdal Sten AS - Kåsvegen 73Oppdal - Tlf. Minera produsere/leverer ottaskifer, oppdalskifer og altaskifer til sine forhandlere.


La deg bli fascinert av stein rett fra vårt norske grunnfjell. Jeg har tenkt til å legge naturstein, nærmere bestemt skifer. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Works lysarmatur i hvit plast for 1x18W lysstoffrør … kr 1500.

Krav til IP-grader er basert på på forskrifter som gjelder for nye bad. Baderomsarmatur 15W m/stikkontakt bryter IP44. Her finner du baderomsbelysning til vegg, tak og over speil med og uten stikkontakt. Vi har også sminkespeil med lys som forstørrer og . Lamper til montering over speil på baderom. På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys.


Medusa Nuevo vegglampe, 2x9W LE med stikkontakt. Vi har et stort utvalg av vegglamper til baderommet i vår onlinebutikk. Børsting, barbering, sminking, vasking, tannpuss – det er mange daglige aktiviteter som krever god baderomsbelysning. Stikkontakt monteres 12mm over gulv i område og 17mm over gulv i. I baderom med lampepunkt i tak tas det hensyn til rommets form og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.