torsdag 18. februar 2016

Litex på gulv

Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan også brukes til innbygginger og konstruksjoner. Litex Membranplate har en kjerne av XPS og er forsterket . Litex lanserer nå en våtromsmembran til gulv som sammen med Litex Membranplate på vegg blir markedets mest effektive våtromsløsning.

Med Litex Membranplate på vegg og Litex Våtromsmembran på gulv får du markedets mest effektive våtromsløsning. Også på gulv med varmekabler er det en fordel med Litex, da platens isolerende egenskaper vil reflektere varmen oppover. Det skal ikke brukes smøremembran på den selv klebende tapen.


Kan jeg bruke Litex også som underlag i gulvet eller noe annet?

Har ikke rør-i-rør system i huset, da rørsystemet og da altså huset er en del . LITEX - Montering av Våtromsplate på gulv. Skal pusse opp et bad fra tallet og valget har falt på litex plater med. Nå begynner den aller mest morsomme og den mest kritiske delen av jobben: kle vegger og gulv med Litex.


Litex Membranplater har isolerende egenskaper, er lett å håndtere og gir liten slitasje på verktøyet. Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv. Enkelt å bygge sikkkert bad med solide litex-plater. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter.


Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv, og kan brukes til innbygginger og konstruksjoner.

Litex lanserer nå en våtromsmembran for gulv. Den nye introduksjonsfilmen viser monteringen steg for steg. Løsningen krever ingen smøremembran og badet . En ting du må huske på hvis du bruker Litex på gulvet: Litex-platene er også membran. Du må derfor ikke ha påstrykningsmembran oppå støpen/sparkelen. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


LITEX INNVENDIG HJØRNE FOR TOPPMEMBRAN 2PK TILBEHØR TIL VÅTROMSMEMBRAN. Prefabrikert detalj som sveises sammen med våtromsmembran i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.