onsdag 24. februar 2016

Lekteavstand stålplater

I tabellen nedenfor vises anbefalinger for Plannja 20-produkter. Se vind- og snølasttabellen for aktuell kommune for å velge riktig lekteavstand. Dersom du bruker kapperedskap når du kutter profilerte stålplater til taket, skal .

Lektediameter Maks lekteavstand i hensyn til snølast i kg/m2. Montering av stålplater med taksteinsprofil. Renovering ovenpå eksisterende shingel/papp tak.


STÅLPLATER I ENKEL- OG DOBBELKRUM UTFØRELSE.

Dekkende bredde 10mm, steglengde 3mm. Kami TerraPlegel kombinerer det beste fra to verdener - holdbarheten til metall og utseende lik takstein. Dette er den eneste sandstrødde takplaten som kan . Takplatene og tilbehøret består av Aluzinkbelagte stålplater lakkert i forskjellige farger.


Elegant utseende og stort arkitektonisk designpotensiale; Lav . Til stålplater må det brukes rustfrie skruer, mens det til aluminiumsplater både kan brukes rustfrie og.

Plannja Panneplate er en varmforsinket lakkert stålplate som kommer i to versjoner; med og uten. Til stålplater bør det brukes rustfrie skruer, mens det til aluminiumsplater kan brukes både. Denne profilen er egnet for både små og store flater.


TPhar høy dekkebredde, og kan også legges på lekteavstand opp til meter. Til aluminiumsplater kan det brukes både rustfrie- og aluminiumsskruer. Tykkere plater = lenger lekteavstand = raskere montering og rimeligere totalpris. På særskilte bygg kan det være nødvendig å . Montere nye lekter, x for Plannja P20-1stålplater.


Trapes stålplater fra Tata Steel er klassikere innen profilerte stålplater til tak og fasader. I byggkonstruksjonene finner de ofte nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.