onsdag 24. februar 2016

Isolert stålpipe

Jøtul stålpipe passer alt og alle. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan . Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag. De fleste moderne frittstående ildsteder kan monteres uten brannmur.


Med en toppmontert stålpipe blir inngrepet i bygningen minimalt.

Icopal stålpipe – en elegant pipe av beste kvalitet. En lett pipe som er enkel å montere og med mulighet for ildsteder pr. Få hjelp av oss til å beregne prisen på din stålpipe , eller velg blant over pipepakker i vår webshop. Stålpipene til Westfire er utv. Alle våre piper er i rustfritt stål, og de leveres i svart eller blankpolert.


Nybygg eller renovering. Enebolig, leilighet eller hytte? Presteel stålskorstein.

Et moderne ildsted avhenger av skorsteinens konstruksjon. For at ildstedet skal fungere optimalt, kreves det en skorstein med riktig dimensjon, materialvalg. Du er ikke avhengig av å ha en pipe fra før, og du står derfor fritt til å velge hvor i boligen du vil ha mest glede av peisovnen. Enten det er i stua, på kjøkkenet, i gangen, eller kanskje på soverommet. Settet her består i tillegg av en takhette, en isolert startseksjon, en isolert forlengerseksjon og en glassfiberpakning.


Dessuten et pipebeslag, som fås i forskjellige utgaver, alt etter hvilken taktype pipa skal monteres opp gjennom. Startseksjonen føres gjennom taket ned i hullet, slik at den kan settes sammen . DuraPlus isolert stålpipe. Les igjennom monteringsanvisningen før du begynner med installasjonen. Feilmonteringer gjør garantier ugyldige og feilmonteringer kan øke faren for brann.


Avstandskrav til brennbart. Harvia rustfrie stålpiper. Utførelsen i rustfritt stål gjør at produktet beholder sitt . Schiedel Permeter er en rimelig stålpipe uten låsebånd. Permeter kan benyttes til alle ovner, peisovner, vedkomfyrer og innsatser på markedet.


Denne stålpipen kan ekspandere. Festes mellom rørene med glatt skjøtebånd.

Vi tilbyr nå stålpiper fra Tyske Beckmann. Isolert stålpiperør med låseband 50cm Ø150. Pipene leveres i et utall kombinasjoner og utførelser. Pipene kjennetegnes av Tysk presisjon og grundighet og leveres i dimensjoner fra Ø1til Ø 300. Trenger litt råd her, angående valg av stålpipe.


Vi skal installere en ovn (nordpeis duo4) i huset. Vi kommer til å ha en ca. Hva skal jeg ta hensyn til ved valg . En stålpipe gir deg muligheten til å plassere ildstedet der du ønsker. Kan tilpasses alle ildsteder på markedet.


Enkel og rask montering. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av stålpiper og røykrør - nettopp for å sikre at du finner en flott løsning for oppvarming. Se igjennom utvalget, og fi. På sensommeren ifjor ble derfor Modena Søgne kontaktet, med spørsmål om hva som skulle til for å oppfylle peisdrømmen.


Fagfolkene i butikken anbefalte en moderne, rentbrennende peisovn, tilkoblet isolert stålpipe fra Nordpeis. Noe beboerne i ettertid er svært tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.