torsdag 25. februar 2016

Lage fotballmål

Nå som det er fotball-VM i Brasil, er det jo greit å ikke bare være passiv tilskuer, men faktisk la seg inspirere og lage et enkelt fotballmål ! Hvordan lage et fotball mål for hagen. Spesielt fordi dette spillet bør ikke være mye, flat mark, . Tenkte å bygge et lite mål til fotball. Men er det noen som har forslag på hvordan man bygger et enkelt .

Hvis du trenger å sette opp en rask fotball mål for hjemmet, skolen eller lokale parken, kan tre være den billigste og enkleste av de mulige materialer for målet. Hvorfor ikke lage et enkelt fotballmål , på få minutter, men som vil holde i mange år ? Spiller dere ofte fotball i hagen ? Det kan enkelt lages av . Innholdstyper Kopierer design for mini fotball, fast og mobil gate materialvalg Arrangement tre gate oppsettingen av porten. Fotballmål kan man lage selv, brukt to stoler på hver side.


Skal ha fotball bursdag for en åring, han vil ha Gele.

Bygge en fotball mål hjemme er en morsom, enkel prosjekt som du kan nyte med familien. Bare klippe stykker av PVC-rør til riktig lengder, . Dimensjonene på et fotball mål er skremmende, men du kan bygge din egen målet til riktig skala - og holde den mobile samtidig. Mange fotballmål er sikret i . Vi lager fotballmål i aluminium. Fortsettelse på forrige tutorial, hvor vi lagde en enkel fotball.


Nå skal vi lage et mål som registrerer at. Mangler: lage Mål laget av treverk ? Bufret Lages fotballmål enda av treverk ? Jeg trodde dagens fotballmål ble laget i aluminium. Du forstår ikke hvordan et helt lag kan RYKKE ned!


Skal lekeplassen ha fotballmål , basketnett, skaterrails eller skateboardramper har Elverdal løsningen. Endelig får fotballgutta lage fotballmål på sløyden. Lag en fotballkake av sjokolade!


Oppskrift på saftig langpanne sjokoladekake og sjokoladekrem dekket med grønn fondant og fotballfigurer.

Hva med en fotballkake til bursdagsbarnet som både er gøyal, enkel å lage og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.