fredag 26. februar 2016

Garderobeløsninger entre

Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Uansett hvor i hjemmet du har bruk for oppbevaringsplass, kan du få en gjennomtenkt garderobeløsning hos Kvik.


Klesskap til soverommet med skyvedører eller dører. Romslige og fleksible garderobeskap til entré og vaskerom. Praktisk oppbevaring på barnerommet og kontoret.

Skap skjønnhet, ro og orden, og gled deg . Mørk grå åpen entré med hvite oppbevaringsmøbler og knagger. Smart oppbevaring tilpasset gangen din. PLATSA er en svært allsidig oppbevaringsserie – bare velg en garderobe , legg til moduler og. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Med friske farger og gode oppbevaringsløsninger blir denne entréen et godt å rom å være i, og gjør den lett å holde i orden med smarte garderobeløsninge.

Alt av møbler - til riktig pris. Skagen buksehengere 3-PK. Jutzler stor klesstang. Den oppmurte steinveggen gir en hulefølelse i det man kommer inn. På grunn av rommets størrelse samt hvitmalte vegger og store speil, føles det imidlertid ikke trangt her inne.


For at steinveggen skulle komme mest mulig til sin rett, er garderobe og knaggsystem spesialdesignet. Ryddig og oversiktlig entré. Har du noensinne opplevd at favoritthanskene er søkk vekk når du må være ute av døra innen fem sekunder?


Skuffer og skap må endevendes mens klokken tikker. Med en åpen oppbevaringsløsning i entreen har du alt innen syns- og rekkevidde. Se flere smarte garderobeløsninger her.


Velger du et høyt skap, kan du få to rekker i høyden – supert hvis du har barn i huset, da kan de enkelt henge opp sine egne jakker og skjerf nederst. Gode løsninger for klesoppbevaring er viktig både i entreen og på soverommet. I disse hjemmene har de knekt koden for å lagre klær både smart og fint!


Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i.

Kvik har den billigste skreddersydde garderobeløsningen med skyvedører, men du kan spare mye på å velge standardløsninger. Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet. Men nå etter jul må den taes. Tak, vegger, pipe og dører.


Din entre kan indrettes lige så forskelligt som alle andre af husets rum. Netop derfor er det i din entré, at du kan starte den stilmæssige røde tråd i din bolig, og det er i din entré, du kan skabe en hyggelig og velkommende atmosfære, så dine gæster og din familie. Hold en enkel stil og få en helt usædvanlig garderobe.


Entreen er det siste rommet vi forlater og det første som møter oss når vi kommer hjem. Klær og sko skal settes bort og kanskje til og med tørkes. I en trang gang stiller det store krav til garderobeløsninger. Våre garderober gir muligheter til plass-utnyttelse under trapper, og kan tilpasses rommet på en effektiv måte.


JYSK har et stort utvalg av garderobeskap til lave priser – skap i forskjellige størrelser og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.