torsdag 18. februar 2016

Isolering av gulv på grunn

Gulv på grunn bygges opp i prinsippet med et drenerende lag, isolasjon, fuktsperre og betonggulv. Er det bløt grunn, som for eksempel leire, legges det ut en . Husk at det skjerpede kravet til varmemotstand i gulv på grunn kan gi opphav til teleproblemer på grunn av redusert varmetap fra bygningen.

Home ; Bruksområder ; Bolig ; Gulv på grunn. Som isolasjon under betongplaten, samt i ringmuren benyttes Jackopor (EPS). Her finner du informasjon om Sundolitt byggisolasjon for bruk i byggegrunnen og i gulvkonstruksjoner.


Opp mot 3mm isolasjon og effektiv tetting mot yttervegg er viktige.

For trehus er gulv på grunn den vanligste løsningen, ofte med plate på . Et annet aspekt ved grunnforholdene er radongasser og hvordan isolering mot disse. Arbeidet er utført innenfor prosjekt Varmeisolering og frostsikring av gulv på. Noen som kan gi meg tips om hvilken isolasjon jeg skal bruke under ett.


Det er ingen grunn til å ha 15cm isopor under gulvet hvis garasjen . Jeg har flyttet og med på lasset skal en lekehytte også flyttes. Du vil finne løsninger for isolering, frost sik ring av gulv på grun- nen, utvendig. Nedenfor er vist to eksempler på utførelse av gulv på grunn en med Siroc .

U-verdi yttervegg , U-verdi tak , U-verdi gulv på grunn og mot. XL-BYGG gir deg som skal isolere i bakken råd om hva dette betyr i praksis. U-verdikravet for gulv på grunn i småhus og boligblokker er endret fra til 0 . U-verdi gulv på grunn og mot det fri.


VIDEO: Vannskadene er blitt reparert, og vannrøret er skiftet ut. Så jobben kan nå fortsette med å etterisolere gulvet med ytterligere ett lag isolering. U-verdier for gulv på grunn beregnes iht. EPS gir konstant isolasjon og redusert energiforbruk i heile byggets levetid.


Som isolasjon under betongplate, samt i ringmuren benyttast . Jackopor brukes til isolering av gulv på grunn, ringmur og tak, og er Jackons varemerke for ekspandert polystyren (EPS).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.