tirsdag 16. februar 2016

Hva koster det å male et hus utvendig

Denne guiden gir en oversikt over priser og kostnader for å male hus , slik at du kan få en oversikt over hva maleprosjektet vil koste og slik at du kan hente inn . Male hus utvendig - pris? Hvor mye skal en betale? Flere resultater fra forum.


Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 17.

Vi skal skifte en vegg og male hele huset til våren, med tre barn. Ca pris på å male lite hus - Anonymforum - Skravle. Hva koster det å male ett hus ? Pris på maling av hus utvendig ? Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret Lignende 13.


Hva er vanlig betaling for å male hus ? ByggeBolig byggebolig.

Hus , hage og oppussing. Vi har behov for å male huset utvendig i løpet av sommeren. Så hvor mye skal jeg betale? Er det timesbetaling- eller fastpris? For at kunden skal få full valuta for pengene, og samtidig være trygg på hva det maksimalt kan koste , gir vi da oftest et . Link til en tråd fra et annet forum.


I sommer skal jeg male et hus og lurer litt på hvor mye jeg skal ta betalt for jobben. Det skal males lag og overflaten som skal males er ca . Bor i en tomannsbolig, hvor jeg har 2. Grunnflaten på huset er vel ca. Enebolig og garasje ( hus på 125kvm og garasje på 80kvm).


Og hvor ofte må man male hus ? Bor du i trehus må du male huset utvendig cirka hvert 10. Avhengig av hvor stort huset ditt er, koster det vanligvis mellom 50. Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling.

Hva skjer når du sprøyter vann på ubehandlet treverk? Mannen min og svigerfar insisterer på at de vil male huset selv. Men hva i alle dager koster det egentlig å leie inn fagfolk?


Alle ekte mannfolk klarer da å male sitt eget hus ! Jeg har ikke lyst til å bruke hele sommer'n på å male huset ,. Noen som har peil på hva det koster å få mala en enebolig? Selvfølgelig er det en minstegrense for hva det koster å benytte fagfolk, men du kan til en viss grad velge hvor mye som skal gjøres og hva det . Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Enda mindre grunn er det til å sette bort hele malejobben til andre.


Ultimalt koster bare kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.