mandag 15. februar 2016

Gustavsberg badekar

Nyt et bad i ditt eget badekar ! Gustavsberg tilbyr fleksible løsninger for et hvert ønske og behov. Her kan du se vårt utvalg av badekar ! Toalett Hygienic Flush. Enklere rent med åpen spylekant!

De er eid av VilleroyBoch noe som sikrer god kvalitet og utførelse. I første rekke beregnet for utskiftning ved renovering. Badekar i emaljert stålplate. Inkl helfrontstativ med en front og en gavl, bunnventil og avløpsrør.


Stativet har ben med mm justerbarhet. Helfrontstativet kan forskyves side- og dybdeveis og gir da plass for rørføring på vegg. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Beregnet for montering sammen med hel eller halvfrontstativ. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent.


Klassisk badekar for innmuring eller med paneler. Emaljert stål er ekstra motstandsdyktig mot riper og bakterier. Et lekkert badekar i hvit, blank emalje på ramme med justerbare ben. For komplett monteringssett må karet kompletteres med hel- eller halvfrontstativ.


Leveres kun i hvitt og i lengde 1cm. Med badekaret føger det bunnventil og avløpsrør. Dette karet er 42cm dypt. Tilgjengelig ekstrautstyr inkluderer: sklibeskyttelse, håndtak, Glaze plus mm. Et badekar uten ben, med bunnventil og utløpsrør.


Tekniske spesifikasjoner ben til innebygd badekar Justerbare ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.