tirsdag 16. februar 2016

Grå maling soverom

Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Hei, jeg trenger hjelp med veggfarge på et soverom. Pauls blue på veggene, og bruke den lekre matte Pure color malingen.

Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Maler stue grå og må gjøre noe i yttergang. Mette Helena Rasmussen svar vegg grå vegg svart-hvitt soverom.


Stenerud anslår at den nye malingen økte verdien med et par hundre tusen.

LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter . GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Så hvis du kjøper sterke, dype farger i malingen din, tjener fargehandleren mindre per liter, . HAR DU MALT SOVEROMMET GRÅTT: - Fargen kan umiddelbart virke beroligende, men etter kort tid vil effekten gå over til å være utmattende . Hun forteller at det er interessant hvordan de aller fleste av oss reagerer og oppfatter primær- og sekundærfargene, samt sort, hvitt og grått . Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten å se på malingspannet. Kjetil opp reisverk, isolerte på nytt og bygde et tilbygg som består av kjøkken og soverom.

Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. GJØR DET SELV: Slik fjerner du gammel maling. Maling Soverom Farge : SJØGLØTT 52Farge Interiør Jotun. Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Stoler, Husplaner og Gulvplaner.


Malingen får du i tre ulike kvaliteter der én egner seg for stue, gang og soverom, én for barnerom og én for kjøkken og bad. Jeg drømmer fortsatt om grå vegger på soverommet. Neptune har veldig fin maling og de er helt rå veiledning om man skulle trenge det :-). Vil du fornye soverommet, er hvitt, beige og grått rolige og behagelige farger p? Prøv den nye miljøvennlige og duftsvake malingen Sens fra Jotun. TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet!


Istedet for å bruke svart kan det lønne seg i bruke mørk grå, som i dette rommet. Jeg har hatt lyst til å male en vegg på soverommet vårt lenge. Nå har jeg sparklet og skal snart sette i gang med malingen.


Mens ved maling er det fargen som kommuniserer, forteller hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.