onsdag 3. februar 2016

Garasjeportåpner montering

Film om hvordan du setter sammen og fester en garasjeport. MAXBO viser deg hvordan du monterer. Instruksjonsvideo for montering av Lobas garasjeport i en Igland Garasje.


Henvisninger i video er til. Del av film om montering av garasjeport.

Her monteres selve garasjeporten. Motorene benyttes med trekk-kjede for fjærregulerte garasjeporter enten de er seksjonsporter eller over- hengende i en enkeltstående del. Luck fra Diplomat bygger mm. Enkelt som flatpakkede møbler. Krafer leddporter leveres i en rekke størrelser.


Alle følger de samme, enkle . Som vist må mikrobryteren flyttes om alternativ montering ønskes.

Betjening av porten kan gjøres med fjernkontroll, kodelås montert utenpå garasjen eller innvendig trykknapp. BRUKSANVISNING OG MONTERING. Montering av skinnedelene. Kjedet er ferdigmontert og skinnen skal settes . Vi skal bytte ut vår gamle, manuelle garasjeport , med en ny port som har.


Komplett levering og montering , inkl. Kraftig garasjeportåpner som kan brukes til både lamell- og vippeport. PORTÅPNERE (Vi anbefaler Lift Master garasjeportåpner fra Chamberlain GMBh ). Disse merkene er viktige for korrekt montering av bakre vinkelstål til.


Kataloger, videoer, presseinformasjon og dokumentasjon om alle Hörmann- produkter finner du i vårt Mediesenter. Nå tilbyr vi deg som kunde ferdig montert garasjeport. En pakkepris som inkluderer produkt, befaring og montering ! Garasjeportåpner - En automatisk portåpner på din garasjeport øker ikke bare.


Edandsportens automatiske portåpnere: De er enkle å montere , . Trenger noen til å ta ned gammel og montere ny garasjeportåpner.

Det gjelder en Liftmaster 100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.