onsdag 3. februar 2016

Eierseksjonsloven

Loven gjelder for eierseksjoner som er opprettet etter bestemmelsene i kapittel III, eller som er opprettet på tilsvarende måte før loven trådte i . Den nye eierseksjonsloven trer i kraft fra 1. Det har regjeringen nå bestemt. Her er de viktigste endringene i den nye loven. For å være i stand til å drive sameiet i samsvar med eierseksjonsloven er styret nødt til å sette seg inn i den nye loven.


Eierseksjon er det som i daglig tale noe upresist kalles en.

Ved årsskiftet trådte ny eierseksjonslov i kraft. Loven får betydning for flere hundre tusen som bor i eierseksjonssameier, samt for kjøpere og . Ved Hanne Foss Torbjørnsen. Ny eierseksjonsloven trer i kraft 1. I den forbindelse ønsker vi å informere dere om noen av de viktigste endringene, . Etter år med utredningsprosesser foreligger omsider en ny eierseksjonslov.


Loven er i større grad utformet med hensyn til forbruker. Under følger en nærmere .

En eierseksjon er en bolig eller et lokale i et eierseksjonssameie. I loven er en eierseksjon definert som en eierandel i bebygd . Lov om eierseksjoner ( eierseksjonsloven ) av 23. Loven ramser opp hva som er sameiets og . Stortinget har vedtatt ny lov om eierseksjoner , jf. Lovvedtaket avviker i enkelte . Hver selveierenhet kalles en eierseksjon , resten kalles fellesareal.


Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og . Kommunen er både seksjoneringsmyndighet og ansvarlig for. Advokathjelp ved rettslig rådighet over eierseksjon ? Vi har års erfaring med eiendomsrett. Få råd fra advokat i din eiendomssak.


Norges raskeste nettbokhandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.